Humberto Op Zaterdag: Jeroen Stekelenburg over onderonsje met Louis van Gaal gemist? | Gids.tv

Humberto Op Zaterdag: Jeroen Stekelenburg over onderonsje met Louis van Gaal gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-09-24 22:42:00

Uitzending van Humberto Op Zaterdag gemist?

Humberto Op Zaterdag: Jeroen Stekelenburg over onderonsje met Louis van Gaal Het gewone leven is weer begonnen en de vier talkshowpresentatoren van RTL moeten toch weer iets doen. Ook Humberto Tan is weer aan de beurt: Humberto is op zaterdag en zondag te zien op RTL 4. Dit zijn de gasten van zaterdag 24 september. Het is de week van het Nederlands elftal.Jeroen Stekelenburg is bij Humberto te gast en vertelt over zijn bijzondere een-tweetjes met bondscoach Louis van Gaal. Woensdag moest Annemiek van Vleuten naar het ziekenhuis. Donderdag kon ze niet staand fietsen. Vrijdag startte ze toch, en vandaag werd ze wereldkampioen.Roxane Knetemann kon vanochtend haar ogen niet geloven. Ze vertelt bij ons over deze historische prestatie. Volgens Lucille Werner is de kloof tussen de bevolking en de politiek te groot. Vanavond blikken we met haar terug op een bevlogen politieke week, Prinsjesdag en vertelt ze haar oplossing voor het dichten van de kloof. In onze nieuwe rubriek ‘Back Home’ reizen we met gasten terug naar hun ouderlijk huis. Hoe zijn zij geworden wie ze nu zijn? Deze week: topfotograaf William Rutten. Volgens de fans van Beste Zangers is Blanks dé ster van het seizoen. Vanavond schuift hij bij ons aan en leren we hem beter kennen. En uiteraard treedt hij ook op! Vorige week was het de beurt aan Jaydie Rutten. Deze week mag Philip Glaubitz optreden in 'Humberto Unplugged'. Hij werd door Meau en Louis van Gaal geselecteerd als beste auditant uit Rotterdam. Vanavond maakt hij zijn debuut op televisie!
Uitzending :
Humberto Op Zaterdag: Jeroen Stekelenburg over onderonsje met Louis van Gaal
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sport

Uitzending van Humberto Op Zaterdag gemist? Het gewone leven is weer begonnen en de vier talkshowpresentatoren van RTL moeten toch weer iets doen. Ook Humberto Tan is weer aan de beurt: Humberto is op zaterdag en zondag te zien op RTL 4. Dit zijn de gasten van zaterdag 24 september.

  • Het is de week van het Nederlands elftal.Jeroen Stekelenburg is bij Humberto te gast en vertelt over zijn bijzondere een-tweetjes met bondscoach Louis van Gaal.

  • Woensdag moest Annemiek van Vleuten naar het ziekenhuis. Donderdag kon ze niet staand fietsen. Vrijdag startte ze toch, en vandaag werd ze wereldkampioen.Roxane Knetemann kon vanochtend haar ogen niet geloven. Ze vertelt bij ons over deze historische prestatie.

  • Volgens Lucille Werner is de kloof tussen de bevolking en de politiek te groot. Vanavond blikken we met haar terug op een bevlogen politieke week, Prinsjesdag en vertelt ze haar oplossing voor het dichten van de kloof.

  • In onze nieuwe rubriek ‘Back Home’ reizen we met gasten terug naar hun ouderlijk huis. Hoe zijn zij geworden wie ze nu zijn? Deze week: topfotograaf William Rutten.

  • Volgens de fans van Beste Zangers is Blanks dé ster van het seizoen. Vanavond schuift hij bij ons aan en leren we hem beter kennen. En uiteraard treedt hij ook op!

  • Vorige week was het de beurt aan Jaydie Rutten. Deze week mag Philip Glaubitz optreden in 'Humberto Unplugged'. Hij werd door Meau en Louis van Gaal geselecteerd als beste auditant uit Rotterdam. Vanavond maakt hij zijn debuut op televisie!

Bekijk deze aflevering van Humberto Op Zaterdag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto op Zaterdag

Humberto Op Zaterdag video's

Humberto Op Zaterdag TV-Nieuws