Quiz: I Love the 90's Test gemist? | Gids.tv

I Love The 90's Test gemist?
I Love The 90's Test

NPO 3
zondag 9 juni 21:15 uur

Uitzending van I Love The 90's Test gemist?

I Love The 90's Test gemist? Bekijk hier de hele uitzending Quiz waarin de kennis van zeven bekende Nederlanders over de jaren 90 getest wordt. Weet jij het allemaal nog, die jaren 90? Met tamagotchi's, discmans, gabbers en flippo's. Maar hoeveel kennis is daarvan blijven hangen? De 90's. Je moest inbellen om op het internet te komen, Super Mario was nog in 2D en je favoriete muziek moest je op cassette opnemen... als de DJ er niet doorheen ging lullen. Zo goed waren die jaren 90 dus eigenlijk niet en tóch kijken we er allemaal met weemoed op terug. Aan de hand van 25 vragen, nemen presentatoren Geraldine Kemper en Filemon Wesselink je mee terug naar de tijd dat tuinbroeken nog hip waren. En dat terwijl jij je meet met BN'ers als Henny Huisman, Mental Theo en Annette Barlo, maar óók met de rest van Nederland.
Uitzending
Bekijk de uitzending van I Love The 90's Test
Tip

Uitzending van I Love The 90's Test gemist? Quiz waarin de kennis van zeven bekende Nederlanders over de jaren 90 getest wordt.

Weet jij het allemaal nog, die jaren 90? Met tamagotchi's, discmans, gabbers en flippo's. Maar hoeveel kennis is daarvan blijven hangen?

De 90's. Je moest inbellen om op het internet te komen, Super Mario was nog in 2D en je favoriete muziek moest je op cassette opnemen... als de DJ er niet doorheen ging lullen. Zo goed waren die jaren 90 dus eigenlijk niet en tóch kijken we er allemaal met weemoed op terug.

Aan de hand van 25 vragen, nemen presentatoren Geraldine Kemper en Filemon Wesselink je mee terug naar de tijd dat tuinbroeken nog hip waren. En dat terwijl jij je meet met BN'ers als Henny Huisman, Mental Theo en Annette Barlo, maar óók met de rest van Nederland. Bekijk deze aflevering van I Love The 90's Test hier terug.

Tags: feest, muziek, bekende nederlanders, papier, kennis, trends

I Love The 90's Test NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.