Terug: Ik hou van Holland gemist? | Gids.tv

Terug: Ik hou van Holland gemist?
Ik hou van Holland

SBS 6
zaterdag 7 september 20:00 uur

Uitzending van Ik Hou Van Holland gemist?

Ik hou van Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ik hou van Holland is weer terug op televisie. Vanaf vanavond elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6. Opnieuw met Linda de Mol en twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. SpellenAlles draait om kennis op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en de Nederlandse taal. De spellen zijn vertrouwd: van Geen ja, geen nee, Raad het Lied en Het kazenspel tot de Hollandse Rijtjes en het altijd gezellige Verjaardagsspel. BeeldrijmspelEr is één nieuw spel: het Beeldrijmspel. De kandidaten krijgen dan een bewerkte foto van een bekende Nederlander te zien en moeten daar zo creatief mogelijk op rijmen. TeamsGuus en Jeroen krijgen elke week steun van zes bloedfanatieke bekende Nederlanders. De teams worden allebei aangemoedigd door hun eigen enthousiaste publieksvak, dat hoopt met een fijne prijs naar huis te gaan. Ludiek verhuisbericht: Linda de Mol en Wendy van Dijk van RTL naar SBS Bekijk deze video » Eerste beelden vernieuwde Ik hou van Holland Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Ik Hou Van Holland
Tip

Uitzending van Ik hou van Holland gemist? Ik hou van Holland is weer terug op televisie. Vanaf vanavond elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6. Opnieuw met Linda de Mol en twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis.

Spellen
Alles draait om kennis op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en de Nederlandse taal. De spellen zijn vertrouwd: van Geen ja, geen nee, Raad het Lied en Het kazenspel tot de Hollandse Rijtjes en het altijd gezellige Verjaardagsspel.

Beeldrijmspel
Er is één nieuw spel: het Beeldrijmspel. De kandidaten krijgen dan een bewerkte foto van een bekende Nederlander te zien en moeten daar zo creatief mogelijk op rijmen.

Teams
Guus en Jeroen krijgen elke week steun van zes bloedfanatieke bekende Nederlanders. De teams worden allebei aangemoedigd door hun eigen enthousiaste publieksvak, dat hoopt met een fijne prijs naar huis te gaan.

Bekijk deze aflevering van Ik hou van Holland hier terug.

Tags: sport, taal, muziek, guus meeuwis, nederlander, prijs, kandidaten, bekende nederlanders, lied, televisie, geschiedenis, schilder, creatief, spel, keizer, bekende nederlander, holland, weetjes, show, spelshow, linda de mol, amusement, sbs6, Barry Atsma, foto, spellen, isa hoes, jeroen van koningsbrugge, leonie ter braak, nick schilder, simon keizer, ik hou van holland, aflevering 1, kennis, sanne hans, de mol, typisch, seizoen

Ik Hou Van Holland NIEUWS & VIDEOS