Ik vertrek: Even weg gemist? | Gids.tv

Ik vertrek: Even weg gemist?
Amusement

NPO 1
2021-05-08 20:30:00

Uitzending van Ik vertrek: Even weg gemist?

Ik vertrek: Even weg Seizoen 1 - Aflevering 4 van 5 - Milko en Mario & Roos en Ieke, Portugal/Duitsland - AVROTROS Rosalien en Ieke mogen even tot rust komen in het Portugese vakantieparadijs van Milko en Mario. Of het echt een ontspannende trip wordt, valt nog te bezien. De dames treden behoorlijk uit hun comfortzone tijdens een kanotocht en gaan in de yogastudio van Mario op zoek naar hun innerlijke yogi. Een paar weken later zijn de rollen omgedraaid en reizen de heren af naar het pension in Eckardtsleben. Ze moeten even wennen, want de Duitse gemütlichkeit met bijbehorende prullaria, is niet direct hun stijl. Gelukkig maakt de hartelijke ontvangst en de biefstuk van Rosalien een hoop goed.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Ik vertrek: Even weg gemist? Seizoen 1 - Aflevering 4 van 5 - Milko en Mario & Roos en Ieke, Portugal/Duitsland - AVROTROS

Rosalien en Ieke mogen even tot rust komen in het Portugese vakantieparadijs van Milko en Mario. Of het echt een ontspannende trip wordt, valt nog te bezien. De dames treden behoorlijk uit hun comfortzone tijdens een kanotocht en gaan in de yogastudio van Mario op zoek naar hun innerlijke yogi. Een paar weken later zijn de rollen omgedraaid en reizen de heren af naar het pension in Eckardtsleben. Ze moeten even wennen, want de Duitse gemütlichkeit met bijbehorende prullaria, is niet direct hun stijl. Gelukkig maakt de hartelijke ontvangst en de biefstuk van Rosalien een hoop goed. Bekijk deze aflevering van Ik vertrek: Even weg hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik vertrek: even weg

Ik vertrek: Even weg video's

Ik vertrek: Even weg TV-Nieuws