Ik vertrek: Even weg gemist? | Gids.tv

Ik vertrek: Even weg gemist?
Amusement

NPO 1
2021-05-17 00:15:00

Uitzending van Ik vertrek: Even weg gemist?

Ik vertrek: Even weg Seizoen 1 - Aflevering 5 van 5 - Familie van Iersel & Patrick en Judith, Frankrijk/Luxemburg - AVROTROS Bart, Loes en Amber van Iersel reizen af naar het Luxemburgse Tarchamps waar Barts allergrootste nachtmerrie uitkomt: hij gaat slapen in een tent. Gelukkig is de tent ingericht met bedden en een koelkast, en is het alleen de gang naar het toiletgebouw die voor de nodige onrust zorgt. Even later mogen Patrick en Judith voor het eerst in jaren 'even weg' en vieren ze vakantie bij familie van Iersel in het Franse Rezay. Patrick en Judith zijn onder de indruk van het afwerkingsniveau van de B&B en de time management skills van Loes. Voor Amber hebben ze een verrassing meegenomen, die ze haar leven lang niet zal vergeten.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Ik vertrek: Even weg gemist? Seizoen 1 - Aflevering 5 van 5 - Familie van Iersel & Patrick en Judith, Frankrijk/Luxemburg - AVROTROS

Bart, Loes en Amber van Iersel reizen af naar het Luxemburgse Tarchamps waar Barts allergrootste nachtmerrie uitkomt: hij gaat slapen in een tent. Gelukkig is de tent ingericht met bedden en een koelkast, en is het alleen de gang naar het toiletgebouw die voor de nodige onrust zorgt. Even later mogen Patrick en Judith voor het eerst in jaren 'even weg' en vieren ze vakantie bij familie van Iersel in het Franse Rezay. Patrick en Judith zijn onder de indruk van het afwerkingsniveau van de B&B en de time management skills van Loes. Voor Amber hebben ze een verrassing meegenomen, die ze haar leven lang niet zal vergeten. Bekijk deze aflevering van Ik vertrek: Even weg hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik vertrek: even weg

Ik vertrek: Even weg video's

Ik vertrek: Even weg TV-Nieuws