Ik vertrek: follow-up beachbar Spanje gemist? | Gids.tv

Ik vertrek: follow-up beachbar Spanje gemist?
Ik vertrek

NPO 1
2019-08-10 20:30:00

Uitzending van Ik vertrek gemist?

Ik vertrek: follow-up beachbar Spanje In deze aflevering van Ik Vertrek is een terugblik en een follow-up van het verhaal van Sylvia en Nico en hun beachbar in Spanje te zien. CostaIn 2014 verkocht Nico zijn glazenwassersbedrijf en Sylvia stopte met haar werk als sportinstructrice om nog geen maand later, samen met hun vijf katten en chihuahua, richting de Costa te vertrekken. MoeiteZe moeten de huidige huurster geld aan goodwill betalen, maar dit betekent helaas nog niet dat de bar zonder slag of stoot van hun is. De huiseigenaar weigert te tekenen... Ook blijkt de bar een slechte naam te hebben en het kost ze veel moeite om het imago weer op te poetsen. IJdele hoopAl hun hoop is gevestigd op het hoogseizoen. Dan moet het geld worden verdiend om de winter door te komen. Maar dat blijkt ijdele hoop, want hoewel Los Alcazares volstroomt met toeristen en vakantie vierende Spanjaarden, het terras blijft leeg... Follow-upDrie jaar na hun vertrek worden Sylvia en Nico opnieuw bezocht. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven? Sylvia uit Ik vertrek wordt opgelicht in Spanje Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Ik vertrek
Tip

Uitzending van Ik vertrek gemist? In deze aflevering van Ik Vertrek is een terugblik en een follow-up van het verhaal van Sylvia en Nico en hun beachbar in Spanje te zien.

Costa
In 2014 verkocht Nico zijn glazenwassersbedrijf en Sylvia stopte met haar werk als sportinstructrice om nog geen maand later, samen met hun vijf katten en chihuahua, richting de Costa te vertrekken.

Moeite
Ze moeten de huidige huurster geld aan goodwill betalen, maar dit betekent helaas nog niet dat de bar zonder slag of stoot van hun is. De huiseigenaar weigert te tekenen... Ook blijkt de bar een slechte naam te hebben en het kost ze veel moeite om het imago weer op te poetsen.

IJdele hoop
Al hun hoop is gevestigd op het hoogseizoen. Dan moet het geld worden verdiend om de winter door te komen. Maar dat blijkt ijdele hoop, want hoewel Los Alcazares volstroomt met toeristen en vakantie vierende Spanjaarden, het terras blijft leeg...

Follow-up
Drie jaar na hun vertrek worden Sylvia en Nico opnieuw bezocht. Kunnen ze inmiddels goed leven van de bar of hebben ze het harde werken opgegeven?

Bekijk deze aflevering van Ik vertrek hier terug.


Ik vertrek video's


Ik vertrek TV-Nieuws