Ik Vertrek: boerderij in Australië gemist? | Gids.tv

Ik Vertrek: boerderij in Australië gemist?
Ik vertrek

NPO 1
zaterdag 17 augustus 20:30 uur

Uitzending van Ik Vertrek gemist?

Ik vertrek In deze aflevering van Ik Vertrek is een terugblik en een follow-up van het verhaal van de familie Reesink en hun boerderij in Australië. RegeltjesMelkveehouder Han Reesink is klaar met Nederland en klaar met alle regeltjes. In Australië kun je nog gewoon boeren zonder alle opgelegde beperkingen. Zodoende besluit Han om naar de andere kant van de wereld te vertrekken. OversteekZijn vrouw Anneke is gelukkig niet zo moeilijk: 'Je kunt ook onder een auto komen, dan is emigreren naar Australië zo erg nog niet', luidt haar redenatie. En ook zoon en opvolger Erwin ziet de grote oversteek wel zitten. De kleintjes Hanna en Johan hebben niks te willen en gaan ook mee in het grote avontuur. GezinsuitbreidingVijf jaar later bezoeken we familie Reesink opnieuw en niet alleen in de stallen is er gezinsuitbreiding geweest. Ik Vertrek: Leven Costa Rica is als een neus, je ziet wel hoe het loopt Bekijk deze video » Sylvia uit Ik vertrek wordt opgelicht in Spanje Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Ik Vertrek
Tip

Uitzending van Ik vertrek gemist? In deze aflevering van Ik Vertrek is een terugblik en een follow-up van het verhaal van de familie Reesink en hun boerderij in Australië.

Regeltjes
Melkveehouder Han Reesink is klaar met Nederland en klaar met alle regeltjes. In Australië kun je nog gewoon boeren zonder alle opgelegde beperkingen. Zodoende besluit Han om naar de andere kant van de wereld te vertrekken.

Oversteek
Zijn vrouw Anneke is gelukkig niet zo moeilijk: 'Je kunt ook onder een auto komen, dan is emigreren naar Australië zo erg nog niet', luidt haar redenatie. En ook zoon en opvolger Erwin ziet de grote oversteek wel zitten. De kleintjes Hanna en Johan hebben niks te willen en gaan ook mee in het grote avontuur.

Gezinsuitbreiding
Vijf jaar later bezoeken we familie Reesink opnieuw en niet alleen in de stallen is er gezinsuitbreiding geweest.

Bekijk deze aflevering van Ik vertrek hier terug.

Tags: auto, buitenland, nederland, vrouw, terugblik, boeren, emigreren, opvolger, boerenbedrijf, boerderij, oversteek, stallen, avontuur, onmogelijk, vertrek, geluk, familie, ik vertrek, zoon, gelukkig, seizoen

Ik Vertrek NIEUWS & VIDEOS