Start: Ik weet er alles van! Junior gemist? | Gids.tv

Start: Ik weet er alles van! Junior gemist?
Amusement, Spel/quiz, spelshow

RTL 4
2022-08-22 20:01:00
Tip

Uitzending van Ik Weet Er Alles Van! Junior gemist? Na Ik weet er alles van! VIPS en het reguliere seizoen van Ik weet er alles van! sluit de kennisquiz op RTL 4 de zomer af met een speciale Junior-week, waarin kinderen laten zien welke kennis ze in huis hebben.

Format
De opzet van het spel blijft hetzelfde, want het format blijkt fantastisch te scoren. Zes deelnemers, met allemaal hun eigen specialisatie, beantwoorden in de eerste ronde zes vragen - voor elke categorie één. Degene die dat het beste doet wordt de 'spotspeler', waarmee de kans op een groot geldbedrag groter wordt. Na enkele afbeeldingenrondes volgt een laatste ronde met zeven vragen.

Aanwijzen
In deze slotronde krijgt de spotspeler het voordeel, want er zitten twee vragen over zijn of haar specialisatie bij. Tot slot mag de spotspeler medekandidaten aanwijzen, waarvan hij of zij verwacht dat die niet goed gescoord heeft; op deze manier kan het geld van die speler 'afgepakt' worden. De kinderen spelen om kleinere bedragen, maar de quiz wordt wél weer gepresenteerd door Ruben Nicolai.

Bekijk deze aflevering van Ik Weet Er Alles Van! Junior hier terug.