Nieuw: In de Beste Families gemist? | Gids.tv

Nieuw: In de Beste Families gemist?
In de Beste Families

NPO 2
woensdag 24 juli 21:10 uur

Uitzending van In de beste families gemist?

Eerste aflevering In de Beste Families gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het interviewprogramma In de beste families is de opvolger van Kijken in de ziel. Coen Verbraak praat in zes afleveringen met broers en zussen over grote levensthema's die we allemaal meemaken. RelatieBroers en zussen zijn degenen met wie je tot je dood te maken hebt, zonder dat je ze ooit hebt uitgekozen. De relatie met een broer of zus is voor de meeste mensen de langdurigste verbinding die ze in hun leven hebben. GezinnenCoen Verbraak praat in met mensen uit opvallend grote gezinnen, uit gezinnen waar een groot geheim was, waar kinderen geadopteerd waren, waar een kind is overleden, of waar één kind alle aandacht nodig had. VragenHet gaat in dit programma over confronterende vragen die iedereen zich weleens gesteld heeft: was er eigenlijk een favoriet kind thuis? Werd er van allemaal evenveel gehouden? Zijn er van ieder kind evenveel foto’s? Ontsnap je ooit aan de ingesleten patronen uit je jeugd? En zou je je broer of zus hebben uitgekozen in je vriendenkring? Eindelijk bevestiging in DNA Onbekend: Irma en Wessel zijn broer en zus Bekijk deze video » Dave en Donny Roelvink nemen deze zomer tenten over op campings Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van In de beste families
Tip

Uitzending van In de Beste Families gemist? Het interviewprogramma In de beste families is de opvolger van Kijken in de ziel. Coen Verbraak praat in zes afleveringen met broers en zussen over grote levensthema's die we allemaal meemaken.

Relatie
Broers en zussen zijn degenen met wie je tot je dood te maken hebt, zonder dat je ze ooit hebt uitgekozen. De relatie met een broer of zus is voor de meeste mensen de langdurigste verbinding die ze in hun leven hebben.

Gezinnen
Coen Verbraak praat in met mensen uit opvallend grote gezinnen, uit gezinnen waar een groot geheim was, waar kinderen geadopteerd waren, waar een kind is overleden, of waar één kind alle aandacht nodig had.

Vragen
Het gaat in dit programma over confronterende vragen die iedereen zich weleens gesteld heeft: was er eigenlijk een favoriet kind thuis? Werd er van allemaal evenveel gehouden? Zijn er van ieder kind evenveel foto’s? Ontsnap je ooit aan de ingesleten patronen uit je jeugd? En zou je je broer of zus hebben uitgekozen in je vriendenkring?

Bekijk deze aflevering van In de Beste Families hier terug.

Tags: favoriet, geheim, broers, opvolger, verbinding, relatie, zussen, overleden, kinderen, foto, jeugd, magazine, dood, coen verbraak, kijken in de ziel, aflevering 1, kijken, seizoen

In de beste families NIEUWS & VIDEOS


ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.