Nieuw: In de voetsporen van Dr. Pol gemist? | Gids.tv

Nieuw: In de voetsporen van Dr. Pol gemist?
In De Voetsporen Van Dr. Pol

RTL 4
maandag 10 juni 20:32 uur

Uitzending van In De Voetsporen Van Dr. Pol gemist?

In De Voetsporen Van Dr. Pol In dit nieuwe programma gaat presentatrice Nicolette Kluijver samen met de wereldberoemde dierenarts dr. Pol. op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega. Zijn team heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18 duizend dieren in een zeer uitgestrekt gebied. De van oorsprong Drentse dierenarts is bekend van zijn populaire tv-serie op National Geographic waarin zijn bloeiende dierenartsenpraktijk in de afgelegen stad Weidman in Michigan centraal staat. De eigenzinnige Pol - inmiddels 76 jaar - test drie Nederlandse dierenartsen op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee. Ze hebben niet altijd toegang tot de moderne medische apparatuur die zij in Nederland tot hun beschikking hebben. In de eerste aflevering maken we kennis met Pim, Manon en Marten, die gaan strijden om een baan in de wereldberoemde dierenpraktijk van dr. Pol. Zij hebben een zwaar examen afgelegd dat nodig is om in de VS te mogen werken.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van In De Voetsporen Van Dr. Pol
Tip

Uitzending van In De Voetsporen Van Dr. Pol gemist? In dit nieuwe programma gaat presentatrice Nicolette Kluijver samen met de wereldberoemde dierenarts dr. Pol. op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega.

Zijn team heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18 duizend dieren in een zeer uitgestrekt gebied. De van oorsprong Drentse dierenarts is bekend van zijn populaire tv-serie op National Geographic waarin zijn bloeiende dierenartsenpraktijk in de afgelegen stad Weidman in Michigan centraal staat.

De eigenzinnige Pol - inmiddels 76 jaar - test drie Nederlandse dierenartsen op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee. Ze hebben niet altijd toegang tot de moderne medische apparatuur die zij in Nederland tot hun beschikking hebben.

In de eerste aflevering maken we kennis met Pim, Manon en Marten, die gaan strijden om een baan in de wereldberoemde dierenpraktijk van dr. Pol. Zij hebben een zwaar examen afgelegd dat nodig is om in de VS te mogen werken. Bekijk deze aflevering van In De Voetsporen Van Dr. Pol hier terug.

Tags: dieren, nederland, koeien, presentatrice, examen, tv-serie, national geographic, huisdieren, michigan, reizen, dierenarts, serie, eerste aflevering, show, apparatuur, medische apparatuur, collega, manon, realityshow, reality, kudde, gezocht, zorg, nicolette kluijver, pol, team, hulp, karakter, stad, baan, aflevering 1, zwaar, kennis, seizoen, in de voetsporen van dr. pol

In De Voetsporen Van Dr. Pol NIEUWS & VIDEOS