Reportage: Inside the Black Market gemist? | Gids.tv

Reportage: Inside the Black Market gemist?
Inside the Black Market

Canvas
vrijdag 19 juli 20:30 uur
Tip

Uitzending van Inside the Black Market gemist? Reportage over de toevloed van nepkledij, namaaktassen en zelfs -pillen in het Verenigd Koninkrijk.

Handel
In deze onthullende reportage duikt de Britse onderzoeksjournaliste Livvy Haydock onder in de lucratieve zwarte markt van Groot-Brittannië. Een handel die goed is voor meer dan negen miljard per jaar.

Medicijnen
Tassen, horloges, kledij,... zowat alles wordt nagemaakt en gretig gekocht. Het is een serieuze aderlating voor de merken. Maar ook medicijnen worden massaal nagemaakt en dat is veel minder onschuldig. Het is maar de vraag wat erin zit en de meeste fake pillen zijn ronduit gevaarlijk.

Kalmeermiddel
De verslaggever spoort enkele makers van het veelgebruikte kalmeermiddel Xanax op en confronteert hen met het feit dat in het Verenigd Koninkrijk alleen al meer 200 mensen zijn gestorven door die neppillen.

Bekijk deze aflevering van Inside the Black Market hier terug.

Tags: verenigd koninkrijk, medicijnen, t-shirt, kledij, documentaire, koninkrijk, pillen, handel, zwarte markt, horloges, miljard, onschuldig, verslaggever, gestorven, shirt, gevaarlijk, markt, market, tassen, reportage, fake

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.