Inspector Morse: start seizoen 7 gemist? | Gids.tv

Inspector Morse: start seizoen 7 gemist?
Inspector Morse

RTL 8
woensdag 18 september 20:32 uur

Uitzending van Inspector Morse gemist?

Inspector Morse seizoen 7 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. HersenbeschadigingEen steenrijke zakenman is een zonderlinge eenzaat geworden nadat zijn dochter een zware hersenbeschadiging opliep tijdens een operatie. HoofdverdachteWanneer de directeur van het behandelende ziekenhuis vermoord wordt, is de zakenman voor Morse meteen de hoofdverdachte. Tot de inspecteur iets vreemds ontdekt. Cast Downton Abbey ziet nieuw seizoen serie niet zitten Bekijk deze video » Bekijk trailer van Orange Is The New Black seizoen 7 Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Inspector Morse
Tip, Serie

Uitzending van Inspector Morse gemist? Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit.

1993
Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8.

Hersenbeschadiging
Een steenrijke zakenman is een zonderlinge eenzaat geworden nadat zijn dochter een zware hersenbeschadiging opliep tijdens een operatie.

Hoofdverdachte
Wanneer de directeur van het behandelende ziekenhuis vermoord wordt, is de zakenman voor Morse meteen de hoofdverdachte. Tot de inspecteur iets vreemds ontdekt.


Bekijk deze aflevering van Inspector Morse hier terug.

Tags: ziekenhuis, televisie, operatie, hoofdverdachte, hersenbeschadiging, dochter, rtl, start, rtl 8, inspector morse, seizoen 7, aflevering 1, seizoen

Inspector Morse NIEUWS & VIDEOS