Inspector Morse: start seizoen 2 gemist? | Gids.tv

Inspector Morse: start seizoen 2 gemist?
Inspector Morse

RTL 8
woensdag 13 november 20:31 uur

Uitzending van Inspector Morse gemist?

Inspector Morse seizoen 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De vier afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur op tv te zien. Culturele rondreisHet tweede seizoen van Inspector Morse was voor het eerst te zien in 1987/1988. In deze aflevering maken de rijke Amerikaanse toeristen Laura en Eddie Poindexter een culturele rondreis door Groot-Brittannië. JuweelHun bezoek aan Oxford heeft voor hen een speciale betekenis: Laura wil namelijk een geërfd juweel aan het Ashmolean Museum schenken. Het kleinood maakte ooit samen met een tweede, identiek stuk dat zich reeds in het museum bevindt, deel uit van een waardevolle Angelsaksische gesp die jaren terug onder de Wolvercote Bridge in Oxford werd gevonden. DoodDe conservator van het museum, Dr. Theodore Kemp, wil het gebeuren wat meer luister bijzetten door een speciale tentoonstelling te organiseren. Maar binnen het uur na haar aankomst in Oxford wordt Laura dood aangetroffen in haar hotelkamer. De Wolvercote Tongue is verdwenen. 18 karaats gouden toilet gestolen uit Brits paleis Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Inspector Morse
Tip, Serie

Uitzending van Inspector Morse gemist? Vanaf vanavond zendt RTL 8 het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. De vier afleveringen zijn elke woensdag om 20:30 uur op tv te zien.

Culturele rondreis
Het tweede seizoen van Inspector Morse was voor het eerst te zien in 1987/1988. In deze aflevering maken de rijke Amerikaanse toeristen Laura en Eddie Poindexter een culturele rondreis door Groot-Brittannië.

Juweel
Hun bezoek aan Oxford heeft voor hen een speciale betekenis: Laura wil namelijk een geërfd juweel aan het Ashmolean Museum schenken. Het kleinood maakte ooit samen met een tweede, identiek stuk dat zich reeds in het museum bevindt, deel uit van een waardevolle Angelsaksische gesp die jaren terug onder de Wolvercote Bridge in Oxford werd gevonden.

Dood
De conservator van het museum, Dr. Theodore Kemp, wil het gebeuren wat meer luister bijzetten door een speciale tentoonstelling te organiseren. Maar binnen het uur na haar aankomst in Oxford wordt Laura dood aangetroffen in haar hotelkamer. De Wolvercote Tongue is verdwenen.

Bekijk deze aflevering van Inspector Morse hier terug.

Tags: museum, tentoonstelling, 1988, toeristen, aankomst, schenken, oxford, rondreis, eddie, rtl, start, dood, hotelkamer, rtl 8, inspector morse, aflevering 1, seizoen 2, seizoen, stuk

Inspector Morse NIEUWS & VIDEOS