Islands of Australia gemist? | Gids.tv

Islands of Australia gemist?
Islands of Australia

NPO 1
zondag 11 augustus 21:15 uur

Uitzending van Martin Clunes: Islands of Australia gemist?

Islands of Australia Reisreportagereeks over de eilanden van Australië. Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 - North and West. Het tweede deel van Martins reis begint op de Tiwi Islands, waar hij kennismaakt met de traditionele gebruiken van de Aboriginals. Vervolgens trekt hij naar het grootste natuurwonder van West-Australië: de Ningaloo-kust. Van daaruit gaat het naar de Abrolhos Islands, waar Martin meeviert tijdens de traditionele Anzac Day. Rottnest Island, in de buurt van Perth, is de volgende stop. De nu zo levendige streek heeft een donker verleden. De trip in het noorden en westen eindigt Martin op Carnac Island, de habitat van honderden uiterst giftige Australische tijgerslangen.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Martin Clunes: Islands of Australia

Uitzending van Islands of Australia gemist? Reisreportagereeks over de eilanden van Australië. Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 - North and West.

Het tweede deel van Martins reis begint op de Tiwi Islands, waar hij kennismaakt met de traditionele gebruiken van de Aboriginals. Vervolgens trekt hij naar het grootste natuurwonder van West-Australië: de Ningaloo-kust. Van daaruit gaat het naar de Abrolhos Islands, waar Martin meeviert tijdens de traditionele Anzac Day. Rottnest Island, in de buurt van Perth, is de volgende stop. De nu zo levendige streek heeft een donker verleden. De trip in het noorden en westen eindigt Martin op Carnac Island, de habitat van honderden uiterst giftige Australische tijgerslangen. Bekijk deze aflevering van Islands of Australia hier terug.

Tags: giftige, kust, perth, aboriginals, eilanden, martins, Australia, noorden, reis, aflevering 2, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.