Je geld of mijn leven gemist? | Gids.tv

Je geld of mijn leven gemist?
Je geld of mijn leven

NPO 1
maandag 13 mei 22:10 uur
Tip, Terug

Uitzending van Je geld of mijn leven gemist? In het programma Je geld of mijn leven volgt Bert van Leeuwen Geuko, Evert, Samantha en Eefje. In december was in een eenmalige uitzending te zien hoe zij via crowdfunding geld inzamelden voor een medische behandeling. De komende vier maandagen is het vervolg van Je geld of mijn leven rond 22.10 uur te zien op NPO 1.

Voor de deelnemers aan het programma was crowdfunding het laatste redmiddel. Binnen 50 uur bracht Nederland zes ton bij elkaar. Hierdoor kunnen alle vier de behandeling ondergaan of het hulpmiddel aanschaffen dat hun leven kan redden, verlengen of een flink verschil maakt in de kwaliteit van leven. Maar hoe gaat het nu met ze? Dat is de komende weken te zien.

Ook onderzoekt Bert van Leeuwen hoe het kan dat sommige behandelingen niet vergoed worden en welke ingewikkelde dilemma's en keuzes daar achter zitten. Daarvoor spreekt hij onder andere met een zorgeconoom en een medisch ethicus.

Bekijk deze aflevering van Je geld of mijn leven hier terug.

Tags: nederland, uitzending, kwaliteit, documentaire, crowdfunding, npo, behandeling, redden, medische behandeling, tv-programma, deelnemers, genezing, geld, leeuwen, bert van leeuwen, de behandeling, npo 1, eefje

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.