Docu: Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil gemist? | Gids.tv

Docu: Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil gemist?
Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil

NPO 2
zaterdag 21 september 21:05 uur

Uitzending van Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil gemist?

Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over de strijd tegen de ziekte van Alzheimer. Donkere wolkJetske van der Schaar is op dit moment in de kracht van haar leven, met een relatie, werk en mooie hobby's als hardlopen. En toch is er altijd die donkere wolk. Want ze weet nu al dat ze de ziekte van Alzheimer zal krijgen als er niet op tijd eenmedicijn wordt gevonden. ExperimenterenZe heeft haast en kan niet langer op dat medicijn wachten. Daarom trekt ze op met de arts Philip Scheltens, die zijn moeder verloor aan alzheimer en er alles aan doet om te experimenteren met nieuwe medicijnen. Nieuw medicijnLukt het deze bevlogen arts om op tijd een nieuw medicijn op de markt te krijgen? En mag Jetske dromen van een leven zonder alzheimer, of is haar lot al getekend? Clairy Polak over leven met partner met alzheimer: "Het is ondoenlijk" Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil
Tip

Uitzending van Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil gemist? Documentaire over de strijd tegen de ziekte van Alzheimer.

Donkere wolk
Jetske van der Schaar is op dit moment in de kracht van haar leven, met een relatie, werk en mooie hobby's als hardlopen. En toch is er altijd die donkere wolk. Want ze weet nu al dat ze de ziekte van Alzheimer zal krijgen als er niet op tijd eenmedicijn wordt gevonden.

Experimenteren
Ze heeft haast en kan niet langer op dat medicijn wachten. Daarom trekt ze op met de arts Philip Scheltens, die zijn moeder verloor aan alzheimer en er alles aan doet om te experimenteren met nieuwe medicijnen.

Nieuw medicijn
Lukt het deze bevlogen arts om op tijd een nieuw medicijn op de markt te krijgen? En mag Jetske dromen van een leven zonder alzheimer, of is haar lot al getekend?

Bekijk deze aflevering van Jetske's race - op weg naar de alzheimerpil hier terug.

Tags: hardlopen, medicijnen, race, documentaire, arts, hobby, alzheimer, medicijn, ziekte van alzheimer, relatie, ziekte, markt, moeder, werk, Philip scheltens

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV