Jinek met o.a. Tatum Dagelet en Sander van Hoorn gemist? | Gids.tv

Jinek met o.a. Tatum Dagelet en Sander van Hoorn gemist?
Jinek

NPO 1
maandag 12 augustus 23:00 uur

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek Vanavond bij Jinek: Tom Kleijn over de ophef rond de dood van miljardair Jeffrey Epstein Jeffrey Epstein slaagde erin om in één van de zwaarst beveiligde gevangenissen van de Verenigde Staten zelfmoord te plegen. Hij zat in de cel in afwachting van het proces waarin hij terecht stond voor het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes. De miljardair had invloedrijke vrienden, waaronder Donald Trump, Bill Clinton en de Britse prins Andrew. Amerikakenner Tom Kleijn vertelt over de zaak. Tatum Dagelet, Henkjan Smits en Edwin Jonker over de nieuwste film van Tarantino De legendarische regisseur Quentin Tarantino maakte in 1992 zijn doorbraak in Hollywood. Tarantino heeft veel meesterwerken uitgebracht, waaronder Resevoir Dogs, Pulp Fiction, The Hateful Eight en Inglorious Bastards. Nu is hij terug met een nieuwe film 'Once Upon a Time In Hollywood'. De film gaat deze week in première. Edwin Jonker, Tatum Dagelet en Henkjan Smits zijn grote fans van Tarantino. Ze vertellen waarom de regisseur zo goed is. Correspondenten over klimaatverandering, zo pakken onze buurlanden het aan De klimaatverandering is een hot topic. Het nieuwste rapport over klimaatverandering werd vorige week gepubliceerd. Het maakt werelwijd veel los. In Nederland wordt veel gesproken over het dichtdraaien van de gaskraan en ook de discussie rondom de vleesconsumptie wordt feller. Hoe staat Nederland er anno 2019 voor? En hoe doen onze omringende landen het. Sander van Hoorn, Jeroen Akkermans en Stefan de Vries leggen het uit. Matteo Salvini, vicepremier Italië, is de meest gevolgde politicus van Europa Bekijk deze video » Ilse DeLange over solo-carrière: "Je bent ineens weer teruggeworpen op jezelf" Bekijk deze video »
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Jinek
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Vanavond bij Jinek:

  • Tom Kleijn over de ophef rond de dood van miljardair Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein slaagde erin om in één van de zwaarst beveiligde gevangenissen van de Verenigde Staten zelfmoord te plegen. Hij zat in de cel in afwachting van het proces waarin hij terecht stond voor het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes. De miljardair had invloedrijke vrienden, waaronder Donald Trump, Bill Clinton en de Britse prins Andrew. Amerikakenner Tom Kleijn vertelt over de zaak.

  • Tatum Dagelet, Henkjan Smits en Edwin Jonker over de nieuwste film van Tarantino

De legendarische regisseur Quentin Tarantino maakte in 1992 zijn doorbraak in Hollywood. Tarantino heeft veel meesterwerken uitgebracht, waaronder Resevoir Dogs, Pulp Fiction, The Hateful Eight en Inglorious Bastards. Nu is hij terug met een nieuwe film 'Once Upon a Time In Hollywood'. De film gaat deze week in première. Edwin Jonker, Tatum Dagelet en Henkjan Smits zijn grote fans van Tarantino. Ze vertellen waarom de regisseur zo goed is.

  • Correspondenten over klimaatverandering, zo pakken onze buurlanden het aan

De klimaatverandering is een hot topic. Het nieuwste rapport over klimaatverandering werd vorige week gepubliceerd. Het maakt werelwijd veel los. In Nederland wordt veel gesproken over het dichtdraaien van de gaskraan en ook de discussie rondom de vleesconsumptie wordt feller. Hoe staat Nederland er anno 2019 voor? En hoe doen onze omringende landen het. Sander van Hoorn, Jeroen Akkermans en Stefan de Vries leggen het uit.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Tags: rapport, verenigde staten, zelfmoord, nederland, den haag, politiek, discussie, prins, hoorn, ophef, akkermans, film, regisseur, sander van hoorn, doorbraak, buurlanden, klimaatverandering, hollywood, bill clinton, miljardair, eva jinek, correspondenten, verslaggever, gaskraan, Donald Trump, Quentin Tarantino, The Hateful Eight, jonker, proces, fans, meisjes, dood, edwin jonker, henkjan smits, jeroen akkermans, stefan de vries, tatum dagelet, tom kleijn, jinek, once, pulp fiction, once upon a time, gesprek, once upon a time in hollywood, talkshow

Jinek NIEUWS & VIDEOS