Jinek: o.a. Saskia Belleman over bekentenis Thijs H. gemist? | Gids.tv

Jinek: o.a. Saskia Belleman over bekentenis Thijs H. gemist?
Jinek

NPO 1
vrijdag 16 augustus 23:00 uur

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek Vanavond onder andere in Jinek: Saskia Belleman over Thijs H. die vandaag de moord op 3 wandelaars bekende Vandaag verscheen de 27-jarige Thijs H. voor de rechter in Maastricht. H. wordt verdacht van de moord op drie wandelaars begin mei dit jaar. Vandaag bekende Thijs H. alle drie de moorden te hebben gepleegd. Het eerste slachtoffer viel op 4 mei in de Scheveningse bosjes in Den Haag, de stad waar Thijs H. vlak ervoor op zichzelf was gaan wonen. De vrouw liet haar hondje uit. Drie dagen later werden op de Brunssummerheide in Limburg twee andere slachtoffers gevonden. Ook deze man en vrouw lieten hun hondje uit. Vanavond vertelt Saskia Belleman ons het laatste nieuws. Olivier Richters, oftewel The Dutch Giant, over zijn rol in nieuwste Marvel-film Olivier Richters, oftewel The Dutch Giant, is met zijn 2 meter 18 misschien een gigantische verschijning, bij het grote publiek is hij nog onbekend. Maar daar gaat snel verandering in komen nu zijn acteercarrière in Amerika keihard gaat. Hij is net terug van de opnames van de nieuwste Marvel-film Black Widow. Volgend jaar speelt hij ook nog rollen in de film The King’s Man en in de nieuwe HBO-serie Gangs of London. Vanavond schuift hij aan om te vertellen over het bizarre jaar dat hij achter de rug heeft.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Jinek
Tip, Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Vanavond onder andere in Jinek:

Saskia Belleman over Thijs H. die vandaag de moord op 3 wandelaars bekende

Vandaag verscheen de 27-jarige Thijs H. voor de rechter in Maastricht. H. wordt verdacht van de moord op drie wandelaars begin mei dit jaar. Vandaag bekende Thijs H. alle drie de moorden te hebben gepleegd. Het eerste slachtoffer viel op 4 mei in de Scheveningse bosjes in Den Haag, de stad waar Thijs H. vlak ervoor op zichzelf was gaan wonen. De vrouw liet haar hondje uit. Drie dagen later werden op de Brunssummerheide in Limburg twee andere slachtoffers gevonden. Ook deze man en vrouw lieten hun hondje uit. Vanavond vertelt Saskia Belleman ons het laatste nieuws.

Olivier Richters, oftewel The Dutch Giant, over zijn rol in nieuwste Marvel-film

Olivier Richters, oftewel The Dutch Giant, is met zijn 2 meter 18 misschien een gigantische verschijning, bij het grote publiek is hij nog onbekend. Maar daar gaat snel verandering in komen nu zijn acteercarrière in Amerika keihard gaat. Hij is net terug van de opnames van de nieuwste Marvel-film Black Widow. Volgend jaar speelt hij ook nog rollen in de film The King’s Man en in de nieuwe HBO-serie Gangs of London. Vanavond schuift hij aan om te vertellen over het bizarre jaar dat hij achter de rug heeft. Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Tags: moord, amerika, limburg, maastricht, den haag, politiek, vrouw, rechter, 4 mei, film, london, slachtoffer, serie, eva jinek, hbo, gangs, verslaggever, hondje, opnames, Saskia Belleman, moorden, nieuws, publiek, jinek, marvel, stad, gesprek, black widow, meter, brunssummerheide, voor de rechter, talkshow

Jinek NIEUWS & VIDEOS