Jinek: o.a. Fred Teeven gemist? | Gids.tv

Jinek: o.a. Fred Teeven gemist?
Jinek

NPO 1
woensdag 21 augustus 23:00 uur

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek Vanavond onder andere in Jinek: Fred Teeven over zijn nieuwste uitdaging: een rol in een horrorfilm Als er één karaktereigenschap uitspringt bij Fred Teeven, dan is dat zijn veelzijdigheid. Voorheen was hij al officier van justitie, staatssecretaris, Tweede Kamerlid en buschauffeur, maar nu is hij ook acteur. Vanaf oktober is hij te zien in de horrorfilm House of no Limits. Sinds hij de politiek de rug heeft toegekeerd, besteedt Teeven alleen nog maar tijd aan zaken waar hij plezier uithaalt. Vanavond vertelt hij over zijn positieve kijk op het leven. Advocaat Sander Janssen en Saskia Belleman over verharding van strafklimaat Vandaag was de eerste pro forma zitting in het hoger beroep tegen Willem Holleeder. Holleeder kreeg begin juli levenslang opgelegd voor vijf moorden en één doodslag. Zijn advocaat, Sander Janssen, vindt dat rechters hun vonnis steeds vaker vooral baseren op hun eigen overtuiging en daar dan bewijs bij zoeken. Wat de verdediging aanvoert, lijkt er maar weinig toe te doen. Is het strafklimaat verhard? We praten er vanavond over met Saskia Belleman, rechtbankverslaggever van de Telegraaf en met strafrechtadvocaat Sander Janssen. Minister Bruins over de onrust bij verpleegkundigen om een nieuwe wet Er heerst onrust onder verpleegkundigen. Door het wetsvoorstel BIG-2 zijn velen van hen bang om weer naar school te moeten of hun beroep niet meer te mogen uitoefenen. Door de weerstand op het wetsvoorstel, besloot minister Bruno Bruins om opnieuw om de tafel te gaan. Vandaag werd Alexander Rinnooy Kan aangesteld als verkenner. Hij gaat onderzoeken wat de juiste vervolgstappen zijn. Vanavond gaat minister Bruins in op alle commotie.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Jinek
Tip, Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Vanavond onder andere in Jinek:

Fred Teeven over zijn nieuwste uitdaging: een rol in een horrorfilm

Als er één karaktereigenschap uitspringt bij Fred Teeven, dan is dat zijn veelzijdigheid. Voorheen was hij al officier van justitie, staatssecretaris, Tweede Kamerlid en buschauffeur, maar nu is hij ook acteur. Vanaf oktober is hij te zien in de horrorfilm House of no Limits. Sinds hij de politiek de rug heeft toegekeerd, besteedt Teeven alleen nog maar tijd aan zaken waar hij plezier uithaalt. Vanavond vertelt hij over zijn positieve kijk op het leven.

Advocaat Sander Janssen en Saskia Belleman over verharding van strafklimaat

Vandaag was de eerste pro forma zitting in het hoger beroep tegen Willem Holleeder. Holleeder kreeg begin juli levenslang opgelegd voor vijf moorden en één doodslag. Zijn advocaat, Sander Janssen, vindt dat rechters hun vonnis steeds vaker vooral baseren op hun eigen overtuiging en daar dan bewijs bij zoeken. Wat de verdediging aanvoert, lijkt er maar weinig toe te doen. Is het strafklimaat verhard? We praten er vanavond over met Saskia Belleman, rechtbankverslaggever van de Telegraaf en met strafrechtadvocaat Sander Janssen.

Minister Bruins over de onrust bij verpleegkundigen om een nieuwe wet

Er heerst onrust onder verpleegkundigen. Door het wetsvoorstel BIG-2 zijn velen van hen bang om weer naar school te moeten of hun beroep niet meer te mogen uitoefenen. Door de weerstand op het wetsvoorstel, besloot minister Bruno Bruins om opnieuw om de tafel te gaan. Vandaag werd Alexander Rinnooy Kan aangesteld als verkenner. Hij gaat onderzoeken wat de juiste vervolgstappen zijn. Vanavond gaat minister Bruins in op alle commotie. Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Tags: amsterdam, school, teeven, staatssecretaris, minister, fred teeven, hoger beroep, justitie, live, den haag, politiek, advocaat, uitzending, horrorfilm, wetsvoorstel, doodslag, rechters, levenslang, bewijs, willem holleeder, holleeder, kamerlid, onrust, acteur, vonnis, officier van justitie, officier, buschauffeur, alexander rinnooy kan, pro forma, eva jinek, weerstand, bruno bruins, verslaggever, verpleegkundigen, Saskia Belleman, moorden, zitting, wet, jinek, bruins, telegraaf, de telegraaf, verkenner, big, de verdediging, westergasfabriek, plezier, gesprek, bang, talkshow, Sander Janssen

Jinek NIEUWS & VIDEOS