Jinek: o.a. Sigrid Kaag gemist? | Gids.tv

Jinek: o.a. Sigrid Kaag gemist?
Jinek

NPO 1
vrijdag 23 augustus 23:00 uur

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek Vanavond onder andere in Jinek: Minister Sigrid Kaag over de bosbranden in het Amazone gebied De longen van de wereld staan in de hens. Meer dan 40.000 branden teisteren momenteel het Amazonegebied in Brazilië. Wereldwijd is de verontwaardiging groot en de druk op de Braziliaanse president Jaïr Bolsonaro om in te grijpen neemt toe. Vanavond praten we met Sigrid Kaag over de rol die Nederland in deze crisis kan spelen. Ronald Goedemondt en Leo Alkemade over het nieuwe seizoen Sluipschutters Samen met je beste vrienden de raarste scènes verzinnen die dan ook nog eens door miljoenen mensen op tv en internet worden bekeken. Het klinkt als een droom, maar voor de Sluipschutters is het al jaren werkelijkheid. Hun absurdistische sketches zijn een waanzinnig succes en zondag begint het nieuwe seizoen. Leo Alkemade en Ronald Goedemondt schuiven vanavond zelf aan om te vertellen over de nieuwe avonturen. Wie wint de zenderoorlog? Carlo Boszhard en Angela de Jong geven hun prognose Het nieuwe tv-seizoen staat voor de deur en dit jaar maken de zenders zich op voor wat sommigen als een heuse ‘zenderoorlog’ kwalificeren. Hoe gaat RTL4 om met het vertrek van Linda en Wendy naar het SBS6 van John de Mol? Slaan de commerciële omroepen een deuk in de kijkcijferkanonnen van de publieke omroep? En zitten kijkers te wachten op de terugkeer van Lingo en Man bijt hond? Het aanbod is in ieder geval weer enorm. Angela de Jong, tv-recensent van het Algemeen Dagblad en Carlo Boszhard, programmamaker bij RTL 4, schuiven aan en vertellen over hun prognoses.
Uitzending :
Bekijk de uitzending van Jinek
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Vanavond onder andere in Jinek:

Minister Sigrid Kaag over de bosbranden in het Amazone gebied

De longen van de wereld staan in de hens. Meer dan 40.000 branden teisteren momenteel het Amazonegebied in Brazilië. Wereldwijd is de verontwaardiging groot en de druk op de Braziliaanse president Jaïr Bolsonaro om in te grijpen neemt toe. Vanavond praten we met Sigrid Kaag over de rol die Nederland in deze crisis kan spelen.

Ronald Goedemondt en Leo Alkemade over het nieuwe seizoen Sluipschutters

Samen met je beste vrienden de raarste scènes verzinnen die dan ook nog eens door miljoenen mensen op tv en internet worden bekeken. Het klinkt als een droom, maar voor de Sluipschutters is het al jaren werkelijkheid. Hun absurdistische sketches zijn een waanzinnig succes en zondag begint het nieuwe seizoen. Leo Alkemade en Ronald Goedemondt schuiven vanavond zelf aan om te vertellen over de nieuwe avonturen.

Wie wint de zenderoorlog? Carlo Boszhard en Angela de Jong geven hun prognose

Het nieuwe tv-seizoen staat voor de deur en dit jaar maken de zenders zich op voor wat sommigen als een heuse ‘zenderoorlog’ kwalificeren. Hoe gaat RTL4 om met het vertrek van Linda en Wendy naar het SBS6 van John de Mol? Slaan de commerciële omroepen een deuk in de kijkcijferkanonnen van de publieke omroep? En zitten kijkers te wachten op de terugkeer van Lingo en Man bijt hond? Het aanbod is in ieder geval weer enorm. Angela de Jong, tv-recensent van het Algemeen Dagblad en Carlo Boszhard, programmamaker bij RTL 4, schuiven aan en vertellen over hun prognoses. Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Tags: amsterdam, hond, internet, president, minister, crisis, nederland, live, den haag, politiek, bosbranden, omroep, publieke omroep, amazonegebied, john de mol, sigrid kaag, amazone, sluipschutters, lingo, kaag, rtl4, zondag, eva jinek, carlo boszhard, terugkeer, prognoses, verslaggever, wereldwijd, droom, longen, bijt, sbs6, rtl, branden, vertrek, algemeen dagblad, leo alkemade, ronald goedemondt, nes, jinek, rtl 4, westergasfabriek, gesprek, angela de jong, de mol, talkshow, seizoen, Sigrid, man bijt hond

Jinek NIEUWS & VIDEOS