Jinek: Barbara Baarsma, André Kuipers en meer gemist? | Gids.tv

Jinek: Barbara Baarsma, André Kuipers en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-09-10 21:59:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Barbara Baarsma, André Kuipers en meer Onderwerpen van deze uitzending Teveel Nederlanders hebben problematische schuldenTopeconoom Barbara Baarsma luidt de noodklok: teveel Nederlanders hebben problematische schulden. Dit kost de samenleving miljarden. Ze komt met een plan om de schuldenberg te verminderen. Populaties wilde dieren neemt sterk afIn een rapport van vandaag geeft het Wereld Natuur Fonds een noodsignaal af: tussen 1970 en 2016 zijn wereldwijd de populaties wilde dieren met 68 procent afgenomen. Ambassadeur van het WNF, André Kuipers, schuift aan. Nando heeft een hoofdrol in de nieuwe Kameleon-filmNando Liebregts (25) uit Boxtel heeft een van de hoofdrollen in de nieuwe Kameleon-film. Hij heeft ook het syndroom van Down. Vanavond schuift hij aan, samen met zijn vader Jean-Pierre. Vanaf maandag is Lucky TV elke avond terug op tv!LuckyTV keert terug op de nationale kijkbuis. Vanaf maandag 14 september zijn de grappige fragmenten die Sander van de Pavert bedenkt te zien bij 'Jinek'. Om over zijn comeback op de Nederlandse televisie te vertellen, is Sander vanavond te gast.
Uitzending :
Jinek: Barbara Baarsma, André Kuipers en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Teveel Nederlanders hebben problematische schulden
Topeconoom Barbara Baarsma luidt de noodklok: teveel Nederlanders hebben problematische schulden. Dit kost de samenleving miljarden. Ze komt met een plan om de schuldenberg te verminderen.

Populaties wilde dieren neemt sterk af
In een rapport van vandaag geeft het Wereld Natuur Fonds een noodsignaal af: tussen 1970 en 2016 zijn wereldwijd de populaties wilde dieren met 68 procent afgenomen. Ambassadeur van het WNF, André Kuipers, schuift aan.

Nando heeft een hoofdrol in de nieuwe Kameleon-film
Nando Liebregts (25) uit Boxtel heeft een van de hoofdrollen in de nieuwe Kameleon-film. Hij heeft ook het syndroom van Down. Vanavond schuift hij aan, samen met zijn vader Jean-Pierre.

Vanaf maandag is Lucky TV elke avond terug op tv!
LuckyTV keert terug op de nationale kijkbuis. Vanaf maandag 14 september zijn de grappige fragmenten die Sander van de Pavert bedenkt te zien bij 'Jinek'. Om over zijn comeback op de Nederlandse televisie te vertellen, is Sander vanavond te gast. Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier