Jinek: Arjen Lubach, Özcan Akyol en meer gemist? | Gids.tv

Jinek: Arjen Lubach, Özcan Akyol en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-09-17 22:08:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Arjen Lubach, Özcan Akyol en meer Onderwerpen van deze uitzending Het nieuwe (en laatste) Zondag met Lubach-seizoenAanstaande zondag is Arjen Lubach terug met het twaalfde en mogelijk laatste seizoen van Zondag met Lubach. De kijkcijfers waren het afgelopen seizoen nog nooit zo hoog, maar toch kondigde Lubach onlangs aan dat het einde van het programma in zicht is. We praten met Arjen over het nieuwe seizoen van ZML en zijn boek Stoorzender. Jubileum voor Rutte: 10 jaar APBHet was vandaag een jubileum voor Mark Rutte. Als premier verdedigde hij alweer voor de tiende keer het kabinetsbeleid tijdens het belangrijkste politieke debat van het jaar: de Algemene Politieke Beschouwingen. En logischerwijs nam de oppositie hem dus weer flink onder vuur. We bespreken het debat met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther en columnist en politiek junkie Özcan Akyol. De Tour is bijna ten eindeMet nog drie etappes te gaan nadert de Tour de France zijn apotheose! Suzanne Schulting en Mark Tuitert zijn naast Olympisch kampioen schaatsen ook liefhebbers van de Tour. Vanavond praten ze erover!
Uitzending :
Jinek: Arjen Lubach, Özcan Akyol en meer
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Het nieuwe (en laatste) Zondag met Lubach-seizoen
Aanstaande zondag is Arjen Lubach terug met het twaalfde en mogelijk laatste seizoen van Zondag met Lubach. De kijkcijfers waren het afgelopen seizoen nog nooit zo hoog, maar toch kondigde Lubach onlangs aan dat het einde van het programma in zicht is. We praten met Arjen over het nieuwe seizoen van ZML en zijn boek Stoorzender.

Jubileum voor Rutte: 10 jaar APB
Het was vandaag een jubileum voor Mark Rutte. Als premier verdedigde hij alweer voor de tiende keer het kabinetsbeleid tijdens het belangrijkste politieke debat van het jaar: de Algemene Politieke Beschouwingen. En logischerwijs nam de oppositie hem dus weer flink onder vuur. We bespreken het debat met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther en columnist en politiek junkie Özcan Akyol.

De Tour is bijna ten einde
Met nog drie etappes te gaan nadert de Tour de France zijn apotheose! Suzanne Schulting en Mark Tuitert zijn naast Olympisch kampioen schaatsen ook liefhebbers van de Tour. Vanavond praten ze erover! Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen