Jinek: Saskia Belleman, Peter Plasman en meer gemist? | Gids.tv

Jinek: Saskia Belleman, Peter Plasman en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-09-28 22:06:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Saskia Belleman, Peter Plasman en meer Onderwerpen van deze uitzending Jos B. heeft eindelijk gesprokenNa jaren van zwijgen gaf verdachte Jos B. eindelijk een verklaring in de zaak Nicky Verstappen. Saskia Belleman was erbij en is vanavond te gast bij Jinek. Een opmerkelijk politiek duoMet nog iets meer dan vijf maanden tot de verkiezingen meldt zich een opmerkelijk duo aan het front: Het Haagse gemeenteraadslid Richard de Mos en strafrechtadvocaat Peter Plasman willen de Tweede Kamer in. Namens Code Oranje willen ze de democratie opfrissen. Vanavond vertellen ze over hun opmerkelijke stap.
Uitzending :
Jinek: Saskia Belleman, Peter Plasman en meer
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Jos B. heeft eindelijk gesproken
Na jaren van zwijgen gaf verdachte Jos B. eindelijk een verklaring in de zaak Nicky Verstappen. Saskia Belleman was erbij en is vanavond te gast bij Jinek.

Een opmerkelijk politiek duo
Met nog iets meer dan vijf maanden tot de verkiezingen meldt zich een opmerkelijk duo aan het front: Het Haagse gemeenteraadslid Richard de Mos en strafrechtadvocaat Peter Plasman willen de Tweede Kamer in. Namens Code Oranje willen ze de democratie opfrissen. Vanavond vertellen ze over hun opmerkelijke stap. Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen