Jinek: Lilian Marijnissen, Sven Kockelmann en meer gemist? | Gids.tv

Jinek: Lilian Marijnissen, Sven Kockelmann en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-09-30 22:05:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Lilian Marijnissen, Sven Kockelmann en meer Onderwerpen van deze uitzending We moeten aan de mondkapjesHet kabinet is om: we moeten aan de mondkapjes. Te gast zijn Lilian Marijnissen, Sven Kockelmann en Jean-Luc Murk Trump vs. Biden: Amerika is aan het bijkomenEen ‘clown', ‘socialist', ‘leugenaar’, ‘racist', het waren slechts een paar woorden die gisteren over tafel vlogen bij het eerste presidentiële debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Uren later is Amerika nog steeds aan het bijkomen van dit ongekende gevecht. Na tientallen onderbrekingen, scheldpartijen en leugens is het vooral de vraag of de kiezer ook maar iets wijzer is geworden. Amerikadeskundige Michiel Vos en Fractievoorzitter van Leefbaar Rotterdam Joost Eerdmans geven ons hun kijk op het debat. Feest voor GTST: de serie bestaat 30 jaar!Opbloeiende romances, mysterieuze intriges en koelbloedige moorden, het iconische programma Goede Tijden Slechte Tijden bestaat morgen exact 30 jaar en dat vieren we met Jette van der Meij, Caroline de Bruijn en Tanja Jess. Ook Ferri Somogyi en Cas Jansen schuiven aan.
Uitzending :
Jinek: Lilian Marijnissen, Sven Kockelmann en meer
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

We moeten aan de mondkapjes
Het kabinet is om: we moeten aan de mondkapjes. Te gast zijn Lilian Marijnissen, Sven Kockelmann en Jean-Luc Murk

Trump vs. Biden: Amerika is aan het bijkomen
Een ‘clown', ‘socialist', ‘leugenaar’, ‘racist', het waren slechts een paar woorden die gisteren over tafel vlogen bij het eerste presidentiële debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Uren later is Amerika nog steeds aan het bijkomen van dit ongekende gevecht. Na tientallen onderbrekingen, scheldpartijen en leugens is het vooral de vraag of de kiezer ook maar iets wijzer is geworden. Amerikadeskundige Michiel Vos en Fractievoorzitter van Leefbaar Rotterdam Joost Eerdmans geven ons hun kijk op het debat.

Feest voor GTST: de serie bestaat 30 jaar!
Opbloeiende romances, mysterieuze intriges en koelbloedige moorden, het iconische programma Goede Tijden Slechte Tijden bestaat morgen exact 30 jaar en dat vieren we met Jette van der Meij, Caroline de Bruijn en Tanja Jess. Ook Ferri Somogyi en Cas Jansen schuiven aan. Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen