Jinek: Tijl Beckand, Francis van Broekhuizen en meer gemist? | Gids.tv

Jinek: Tijl Beckand, Francis van Broekhuizen en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-10-20 22:07:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Tijl Beckand, Francis van Broekhuizen en meer Onderwerpen van deze uitzending Den Haag door de jaren heenFotograaf Rubert Mulder verzamelde honderd oude foto's van de stad Den Haag en maakte honderd recente foto's op exact dezelfde plek, voor zijn boek 'Groeten uit Den Haag'. Hagenezen Tijl Beckand, Francis van Broekhuizen en Jamie Westland zijn fan en vertellen er alles over. Opnieuw discussie over de scholenOpnieuw laait de discussie over de scholen op. Zijn het echt zulke corona-brandhaarden? Epidemioloog en kinderarts Patricia Bruijning schuift aan Hoe Europa omgaat met coronaDe Nederlanders zijn eigenwijs, de Italianen braaf, de Ieren volgzaam, de Belgen eigenzinnig en de Britten superieur. Hoe gaan wij in Europa om met de coronamaatregelen en wat zegt dat over onze volksaard? Daarover praten we met UVA-hoogleraar sociale psychologie Frenk van Harreveld, VK-correspondent Suse van Kleef en Italië-kenner Donatello Piras. Corona in Europa: wat zijn de verschillen?De Nederlanders zijn eigenwijs, de Italianen braaf, de Ieren volgzaam, de Belgen eigenzinnig en de Britten superieur. Hoe gaan wij in Europa om met de coronamaatregelen en wat zegt dat over onze volksaard? Daarover praten we vlaming Evi Hanssen en kok Yvette van Boven, geboren en getogen in Ierland.
Uitzending :
Jinek: Tijl Beckand, Francis van Broekhuizen en meer
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Den Haag door de jaren heen
Fotograaf Rubert Mulder verzamelde honderd oude foto's van de stad Den Haag en maakte honderd recente foto's op exact dezelfde plek, voor zijn boek 'Groeten uit Den Haag'. Hagenezen Tijl Beckand, Francis van Broekhuizen en Jamie Westland zijn fan en vertellen er alles over.

Opnieuw discussie over de scholen
Opnieuw laait de discussie over de scholen op. Zijn het echt zulke corona-brandhaarden? Epidemioloog en kinderarts Patricia Bruijning schuift aan

Hoe Europa omgaat met corona
De Nederlanders zijn eigenwijs, de Italianen braaf, de Ieren volgzaam, de Belgen eigenzinnig en de Britten superieur. Hoe gaan wij in Europa om met de coronamaatregelen en wat zegt dat over onze volksaard? Daarover praten we met UVA-hoogleraar sociale psychologie Frenk van Harreveld, VK-correspondent Suse van Kleef en Italië-kenner Donatello Piras.

Corona in Europa: wat zijn de verschillen?
De Nederlanders zijn eigenwijs, de Italianen braaf, de Ieren volgzaam, de Belgen eigenzinnig en de Britten superieur. Hoe gaan wij in Europa om met de coronamaatregelen en wat zegt dat over onze volksaard? Daarover praten we vlaming Evi Hanssen en kok Yvette van Boven, geboren en getogen in Ierland. Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier