Jinek: Michiel Vos, Joost Eerdmans en meer gemist? | Gids.tv

Jinek: Michiel Vos, Joost Eerdmans en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2020-10-23 22:02:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Michiel Vos, Joost Eerdmans en meer Onderwerpen van deze uitzending Het laatste debat tussen Trump en Biden!Amerikanen hadden zich schrap gezet voor een nieuwe partij moddergooien, maar zagen vannacht zowaar een inhoudelijk debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Heeft dit de campagne beïnvloed of hebben de Amerikanen hun keuze allang gemaakt? Te gast zijn Amerikadeskundige Michiel Vos en politicus Joost Eerdmans. Het was Wereldstotterdag: wij praten met ervaringsdeskundigen!Van internationale filmhelden tot Nederlandse politici en van wereldberoemde popsterren tot topfitte atleten. Wereldwijd zijn er ongeveer zestig miljoen mensen die stotteren of spraakproblemen hebben. In Nederland stottert 1% van de bevolking wat neerkomt op 170.000 mensen. We praten er vanavond over met evaringsdeskundigen Femke Merel van Kooten-Arissen, Erben Wennemars en Waldemar Torenstra. Over de wereld van misdaad, geweld en boevenHet blijft een eindeloze bron van fascinatie: de wereld van misdaad, geweld en boeven. De kijker smult en gruwelt ervan, maar wie zijn de mannen die écht oog in oog durven te staan met de criminelen. Kees van der Spek en Ewout Genemans lijken op het eerste gezicht allebei verschillend, maar in de kern doen ze hetzelfde: boeven ontmaskeren. Een nieuw dagrecord: 10.000 besmettingenDiederik Gommers is te gast.
Uitzending :
Jinek: Michiel Vos, Joost Eerdmans en meer
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Het laatste debat tussen Trump en Biden!
Amerikanen hadden zich schrap gezet voor een nieuwe partij moddergooien, maar zagen vannacht zowaar een inhoudelijk debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Heeft dit de campagne beïnvloed of hebben de Amerikanen hun keuze allang gemaakt? Te gast zijn Amerikadeskundige Michiel Vos en politicus Joost Eerdmans.

Het was Wereldstotterdag: wij praten met ervaringsdeskundigen!
Van internationale filmhelden tot Nederlandse politici en van wereldberoemde popsterren tot topfitte atleten. Wereldwijd zijn er ongeveer zestig miljoen mensen die stotteren of spraakproblemen hebben. In Nederland stottert 1% van de bevolking wat neerkomt op 170.000 mensen. We praten er vanavond over met evaringsdeskundigen Femke Merel van Kooten-Arissen, Erben Wennemars en Waldemar Torenstra.

Over de wereld van misdaad, geweld en boeven
Het blijft een eindeloze bron van fascinatie: de wereld van misdaad, geweld en boeven. De kijker smult en gruwelt ervan, maar wie zijn de mannen die écht oog in oog durven te staan met de criminelen. Kees van der Spek en Ewout Genemans lijken op het eerste gezicht allebei verschillend, maar in de kern doen ze hetzelfde: boeven ontmaskeren.

Een nieuw dagrecord: 10.000 besmettingen
Diederik Gommers is te gast. Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier