Jinek: Thijs Zonneveld, Frits Barend en meer gemist? | Gids.tv

Jinek: Thijs Zonneveld, Frits Barend en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-02-25 22:07:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Thijs Zonneveld, Frits Barend en meer Onderwerpen van deze uitzending Veel gedoe rondom WK 2022 in QatarRuim tien jaar geleden werd bekend gemaakt dat het WK in 2022 in Qatar zou plaatsvinden. Vanaf dat moment is er gedoe over. The Guardian publiceerde deze week een stuk waarin staat dat 6500 arbeidsmigranten om het leven zijn gekomen tijdens werkzaamheden voor het WK. Vandaag werd er in de Kamer gestemd over een motie van de SP. Hierover praten we verder met SP-Kamerlid Sadet Karabulut en sportjournalisten Thijs Zonneveld en Frits Barend. Grote groep horecabazen opent dinsdag hun terrassenOf het nou mag of niet: een grote groep horecabazen opent aanstaande dinsdag hun terrassen. We bespreken het met horecabaas Khalid Oubaha, Robèr Willemsen en Jan Struijs. De bijzondere samenwerking van Kim en GordonVorig jaar besloot Kim Malou in te stappen bij Gordon in het programma Hit the Road. Ze hielden contact en Kim is de eerste artiest die heeft getekend bij het label van de zanger. Vanavond vertellen ze over de bijzondere samenwerking. Teun van de Keuken duikt in ons afvalVoor zijn nieuwe programma duikt Teun van de Keuken in ons afval. ‘Afval bestaat niet’ horen we altijd, want overal wordt iets nieuws of energie van gemaakt. Maar klopt dat wel? Vanavond vertelt Teun alles over waar de inhoud van jouw vuilnisbak belandt!
Uitzending :
Jinek: Thijs Zonneveld, Frits Barend en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Veel gedoe rondom WK 2022 in Qatar
Ruim tien jaar geleden werd bekend gemaakt dat het WK in 2022 in Qatar zou plaatsvinden. Vanaf dat moment is er gedoe over. The Guardian publiceerde deze week een stuk waarin staat dat 6500 arbeidsmigranten om het leven zijn gekomen tijdens werkzaamheden voor het WK. Vandaag werd er in de Kamer gestemd over een motie van de SP. Hierover praten we verder met SP-Kamerlid Sadet Karabulut en sportjournalisten Thijs Zonneveld en Frits Barend.

Grote groep horecabazen opent dinsdag hun terrassen
Of het nou mag of niet: een grote groep horecabazen opent aanstaande dinsdag hun terrassen. We bespreken het met horecabaas Khalid Oubaha, Robèr Willemsen en Jan Struijs.

De bijzondere samenwerking van Kim en Gordon
Vorig jaar besloot Kim Malou in te stappen bij Gordon in het programma Hit the Road. Ze hielden contact en Kim is de eerste artiest die heeft getekend bij het label van de zanger. Vanavond vertellen ze over de bijzondere samenwerking.

Teun van de Keuken duikt in ons afval
Voor zijn nieuwe programma duikt Teun van de Keuken in ons afval. ‘Afval bestaat niet’ horen we altijd, want overal wordt iets nieuws of energie van gemaakt. Maar klopt dat wel? Vanavond vertelt Teun alles over waar de inhoud van jouw vuilnisbak belandt! Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier