Jinek: Rob Jetten, Gert-Jan Segers en meer gemist? | Gids.tv

Jinek: Rob Jetten, Gert-Jan Segers en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-03-04 22:03:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Rob Jetten, Gert-Jan Segers en meer Onderwerpen van deze uitzending Veel weerstand: wel of geen vaccinatiebewijs?Veel politieke weerstand tegen het vaccinatiebewijs. Hiermee zouden mensen die gevaccineerd zijn, meer vrijheid krijgen. Hoe haalbaar is dit plan en wat betekent het voor de vaccinatiebereidheid? We praten erover met Gert Jan Segers van de ChristenUnie en Rob Jetten van D66. Frans Timmermans groenste politicus van 2020Eurocommissaris Frans Timmermans is door Natuurmonumenten verkozen tot Groenste Politicus van 2020. Hij krijgt de titel vanwege zijn inzet om Europa op een groene koers te krijgen. Wat betekent dit voor Nederland? Vanavond praten we erover met Frans Timmermans. Opnieuw ophef over prins Harry en MeghanPrins Harry en Meghan Markle staan weer in de schijnwerpers, want er is weer ophef rond het stel. Volgens de Britse krant The Times heeft een oud-medewerker een klacht tegen Meghan Markle ingediend. Markle zou haar personeel pesten en treiteren. Zelfs zo erg dat ze twee persoonlijke assistenten uit het huishouden zou hebben verdreven. Buckingham Palace begint een onderzoek. Hierover praten we verder met oud-correspondent Groot-Brittannië, Suse van Kleef. Het nieuwe Songfestival-liedje van Jeangu MacrooyJeangu Macrooy laat vanavond voor het eerst het nummer horen waarmee hij Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Gerard Joling, Evi Hanssen en Buddy Vedder bespreken Jeangu's inzending en zijn concurrenten.
Uitzending :
Jinek: Rob Jetten, Gert-Jan Segers en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Veel weerstand: wel of geen vaccinatiebewijs?
Veel politieke weerstand tegen het vaccinatiebewijs. Hiermee zouden mensen die gevaccineerd zijn, meer vrijheid krijgen. Hoe haalbaar is dit plan en wat betekent het voor de vaccinatiebereidheid? We praten erover met Gert Jan Segers van de ChristenUnie en Rob Jetten van D66.

Frans Timmermans groenste politicus van 2020
Eurocommissaris Frans Timmermans is door Natuurmonumenten verkozen tot Groenste Politicus van 2020. Hij krijgt de titel vanwege zijn inzet om Europa op een groene koers te krijgen. Wat betekent dit voor Nederland? Vanavond praten we erover met Frans Timmermans.

Opnieuw ophef over prins Harry en Meghan
Prins Harry en Meghan Markle staan weer in de schijnwerpers, want er is weer ophef rond het stel. Volgens de Britse krant The Times heeft een oud-medewerker een klacht tegen Meghan Markle ingediend. Markle zou haar personeel pesten en treiteren. Zelfs zo erg dat ze twee persoonlijke assistenten uit het huishouden zou hebben verdreven. Buckingham Palace begint een onderzoek. Hierover praten we verder met oud-correspondent Groot-Brittannië, Suse van Kleef.

Het nieuwe Songfestival-liedje van Jeangu Macrooy
Jeangu Macrooy laat vanavond voor het eerst het nummer horen waarmee hij Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Gerard Joling, Evi Hanssen en Buddy Vedder bespreken Jeangu's inzending en zijn concurrenten. Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier