Jinek: Renske Leijten, Wouter de Winther en meer gemist? | Gids.tv

Jinek: Renske Leijten, Wouter de Winther en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-03-05 22:03:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Renske Leijten, Wouter de Winther en meer Onderwerpen van deze uitzending Toeslagenschandaal bij Belastingdienst veel groter dan gedachtHet toeslagenschandaal bij de Belastingdienst is veel groter dan tot nu toe gedacht, concludeert RTL Nieuws op basis van vertrouwelijke stukken. SP-Kamerlid Renske Leijten en Wouter de Winther, politiek commentator van De Telegraaf, schuiven vanavond aan. Marlijn Weerdenburg speelt Prinses Diana: een droomrolMarlijn Weerdenburg brengt Prinses Diana tot leven in de nieuwe Nederlandse musical Diana & Zonen. Samen met producent Iris van den Ende vertelt ze vanavond over de droomrol en geeft ze alvast een voorproefje. De grootste band van Nederland is geboren!Nederland is een nieuwe band rijker en wat voor één: The Streamers. De grootste band van Nederland die nooit voor een live publiek gaat optreden. Vanavond vertellen manager Frank Lammers en initiatiefnemers Guus Meeuwis en Kraantje Pappie er alles over!
Uitzending :
Jinek: Renske Leijten, Wouter de Winther en meer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Onderwerpen van deze uitzending

Toeslagenschandaal bij Belastingdienst veel groter dan gedacht
Het toeslagenschandaal bij de Belastingdienst is veel groter dan tot nu toe gedacht, concludeert RTL Nieuws op basis van vertrouwelijke stukken. SP-Kamerlid Renske Leijten en Wouter de Winther, politiek commentator van De Telegraaf, schuiven vanavond aan.

Marlijn Weerdenburg speelt Prinses Diana: een droomrol
Marlijn Weerdenburg brengt Prinses Diana tot leven in de nieuwe Nederlandse musical Diana & Zonen. Samen met producent Iris van den Ende vertelt ze vanavond over de droomrol en geeft ze alvast een voorproefje.

De grootste band van Nederland is geboren!
Nederland is een nieuwe band rijker en wat voor één: The Streamers. De grootste band van Nederland die nooit voor een live publiek gaat optreden. Vanavond vertellen manager Frank Lammers en initiatiefnemers Guus Meeuwis en Kraantje Pappie er alles over! Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier