Jinek: Wopke Hoekstra over Prinsjesdag gemist? | Gids.tv

Jinek: Wopke Hoekstra over Prinsjesdag gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-09-21 22:08:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Wopke Hoekstra over Prinsjesdag Vanavond in de uitzending. We praten door over Prinsjesdag. Van hoedjes die in het oog springen tot ongemakkelijke of gespannen lichaamshoudingen. Een belangrijk moment voor de koning, maar de grote vraag is: heeft hij het geschonden vertrouwen, na het afgelopen jaar vol communicatieblunders, weten te herstellen? Marc-Marie Huijbregts en Paul Rem schuiven aan. Oud-voorzitter van de Tweede Kamer Gerdi Verbeet was jarenlang gastvrouw op Prinsjesdag. Ze vertelt vanavond over deze bijzondere editie zonder publiek, en met een demissionaire regering. Ook politiek verslaggever Marieke van de Zilver schuift aan vanavond. De demissionaire regering kan deze Prinsjesdag niet alle problemen aanpakken, maar één ding is wel duidelijk: het klimaat is de grootste prioriteit. Demissionair Staatssecretaris van Klimaat Dilan Yeşilgöz vertelt wat zij gaat doen met de miljarden die ze krijgt Met een demissionair kabinet, een complexe formatie en coronamaatregelen is het een ongewone Prinsjesdag. Maar het kabinet geeft wel miljarden uit om met het klimaat en veiligheid aan de slag te gaan. Demissionair Minister van Financiën Wopke Hoekstra schuift aan om zijn plannen voor Nederland toe te lichten.
Uitzending :
Jinek: Wopke Hoekstra over Prinsjesdag
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Vanavond in de uitzending.

  • We praten door over Prinsjesdag. Van hoedjes die in het oog springen tot ongemakkelijke of gespannen lichaamshoudingen. Een belangrijk moment voor de koning, maar de grote vraag is: heeft hij het geschonden vertrouwen, na het afgelopen jaar vol communicatieblunders, weten te herstellen? Marc-Marie Huijbregts en Paul Rem schuiven aan.
  • Oud-voorzitter van de Tweede Kamer Gerdi Verbeet was jarenlang gastvrouw op Prinsjesdag. Ze vertelt vanavond over deze bijzondere editie zonder publiek, en met een demissionaire regering. Ook politiek verslaggever Marieke van de Zilver schuift aan vanavond.
  • De demissionaire regering kan deze Prinsjesdag niet alle problemen aanpakken, maar één ding is wel duidelijk: het klimaat is de grootste prioriteit. Demissionair Staatssecretaris van Klimaat Dilan Yeşilgöz vertelt wat zij gaat doen met de miljarden die ze krijgt
  • Met een demissionair kabinet, een complexe formatie en coronamaatregelen is het een ongewone Prinsjesdag. Maar het kabinet geeft wel miljarden uit om met het klimaat en veiligheid aan de slag te gaan. Demissionair Minister van Financiën Wopke Hoekstra schuift aan om zijn plannen voor Nederland toe te lichten.
Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws