Jinek: gaan de scholen opnieuw dicht? gemist? | Gids.tv

Jinek: gaan de scholen opnieuw dicht? gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2021-11-24 22:11:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: gaan de scholen opnieuw dicht? De gasten bij Jinek van woensdag 24 november De besmettingscijfers zijn hoger dan ooit tevoren. Het virus raast vooral rond op scholen. Het sluiten van scholen als laatste redmiddel lijkt steeds dichterbij te komen. Hierover praat Eva Jinek met OMT-lid en kinderarts Károly Illy, directeur van het jeugdeducatiefonds Hans Spekman, basisschooldirecteur Manuel Veira en politiek commentator Wouter de Winther. 2021 was het jaar van Mart Hoogkamer. Hij maakte dé zomerhit van 2021, speelde voor bomvolle zalen en er ging een indrukwekkende documentaire over zijn leven in première. En z'n jaar is nog niet voorbij, want vanavond speelt hij zijn nieuwe single: Neem Er Een Van Mij. Iedereen kent de midlife crisis, maar tegenwoordig is vooral de quarterlife crisis met een opmars bezig. Jongeren vragen zich steeds vaker af: gaat mijn leven wel de goede kant op? Presentator Eva Eikhout maakte er een serie over en schuift vanavond aan bij Jinek. Vandaag is het Nationale Check Je Wachtwoorden-dag en lanceerde techjournalist Daniël Verlaan zijn nieuwe podcast Ik Weet Je Wachtwoord. Vanavond schuift hij aan over de duistere kanten van het internet.
Uitzending :
Jinek: gaan de scholen opnieuw dicht?
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

De gasten bij Jinek van woensdag 24 november

  • De besmettingscijfers zijn hoger dan ooit tevoren. Het virus raast vooral rond op scholen. Het sluiten van scholen als laatste redmiddel lijkt steeds dichterbij te komen. Hierover praat Eva Jinek met OMT-lid en kinderarts Károly Illy, directeur van het jeugdeducatiefonds Hans Spekman, basisschooldirecteur Manuel Veira en politiek commentator Wouter de Winther.
  • 2021 was het jaar van Mart Hoogkamer. Hij maakte dé zomerhit van 2021, speelde voor bomvolle zalen en er ging een indrukwekkende documentaire over zijn leven in première. En z'n jaar is nog niet voorbij, want vanavond speelt hij zijn nieuwe single: Neem Er Een Van Mij.
  • Iedereen kent de midlife crisis, maar tegenwoordig is vooral de quarterlife crisis met een opmars bezig. Jongeren vragen zich steeds vaker af: gaat mijn leven wel de goede kant op? Presentator Eva Eikhout maakte er een serie over en schuift vanavond aan bij Jinek.
  • Vandaag is het Nationale Check Je Wachtwoorden-dag en lanceerde techjournalist Daniël Verlaan zijn nieuwe podcast Ik Weet Je Wachtwoord. Vanavond schuift hij aan over de duistere kanten van het internet.
Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws