Jinek: Paulien Heesbeen besloot afgelopen weekend zes Oekraïners in huis te nemen gemist? | Gids.tv

Jinek: Paulien Heesbeen besloot afgelopen weekend zes Oekraïners in huis te nemen gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-03-01 21:58:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Paulien Heesbeen besloot afgelopen weekend zes Oekraïners in huis te nemen Eva Jinek is weer terug met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 1 maart. De gasten bij Jinek op dinsdag 1 maart Paulien Heesbeen besloot afgelopen weekend zes Oekraïners in huis te nemen: haar vriendin Svetlana met haar familie. Vanavond schuiven ze samen aan. Timo Pan werd als steigerbouwer gespot op straat en staat nu als model op de catwalk in Milaan! Vanavond vertelt hij zijn verhaal. We bespreken de laatste ontwikkelingen van de oorlog in Oekraïne met Bert Koenders, voormalig minister van Buitenlandse Zaken en met Geert Jan Hahn, oud-Oekraïnecorrespondent en Europaverslaggever bij BNR. Het is het voorlopige hoogtepunt in een hoogoplopend conflict: de rechtszaak vandaag tussen Volt en Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan. De inzet van Gündoğan: eerherstel en ze wil terug in de fractie. Samen met haar advocaten Carry en Geert-Jan Knoops doet Nilüfer Gündoğan haar verhaal. :[broadcast:videos](ids:"426975,426969" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Jinek: Paulien Heesbeen besloot afgelopen weekend zes Oekraïners in huis te nemen
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is weer terug met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 1 maart.

De gasten bij Jinek op dinsdag 1 maart

  • Paulien Heesbeen besloot afgelopen weekend zes Oekraïners in huis te nemen: haar vriendin Svetlana met haar familie. Vanavond schuiven ze samen aan.

  • Timo Pan werd als steigerbouwer gespot op straat en staat nu als model op de catwalk in Milaan! Vanavond vertelt hij zijn verhaal.

  • We bespreken de laatste ontwikkelingen van de oorlog in Oekraïne met Bert Koenders, voormalig minister van Buitenlandse Zaken en met Geert Jan Hahn, oud-Oekraïnecorrespondent en Europaverslaggever bij BNR.

  • Het is het voorlopige hoogtepunt in een hoogoplopend conflict: de rechtszaak vandaag tussen Volt en Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan. De inzet van Gündoğan: eerherstel en ze wil terug in de fractie. Samen met haar advocaten Carry en Geert-Jan Knoops doet Nilüfer Gündoğan haar verhaal.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws