Jinek: Marieke van Schaik over speciale actiedag voor <em>Oekraïne</em> gemist? | Gids.tv

Jinek: Marieke van Schaik over speciale actiedag voor Oekraïne gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-03-02 22:06:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Marieke van Schaik over speciale actiedag voor <em>Oekraïne</em> De gasten bij Jinek op woensdag 2 maart Dag 7 van de oorlog in Oekraïne. Het Russische leger omsingelt steeds meer steden, wat staat Oekraïne nog meer te wachten? Eva Jinek bespreekt het laatste nieuws met oud-commandant der strijdkrachten Tom Middendorp, honorair consul van Oekraïne Karel Burger Dirven en Amerika-deskundige Tom van ’t Einde. Aanstaande maandag slaan de NPO, RTL en SBS de handen ineen voor een speciale actiedag in samenwerking met Giro555 waarin geld wordt ingezameld voor Oekraïne. Aan tafel de algemeen directeur van het Nederlandse Rode Kruis Marieke van Schaik. Teun van de Keuken werkte de afgelopen maanden aan een programma over de jaren tachtig. Eén van de belangrijkste thema’s was een dreigende kernoorlog. Dat leek een ver verleden, maar is door de woorden van President Poetin toch weer iets dichterbij gekomen. Eva Jinek praat met Teun over de overeenkomsten tussen de jaren 80 en nu. Emmeke Vierhout vluchtte samen met haar dochters uit Oekraïne. Gisteravond zijn ze in Nederland aangekomen, maar haar man is nog in Oekraïne. Vanavond vertelt ze erover bij Jinek.
Uitzending :
Jinek: Marieke van Schaik over speciale actiedag voor Oekraïne
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

De gasten bij Jinek op woensdag 2 maart

  • Dag 7 van de oorlog in Oekraïne. Het Russische leger omsingelt steeds meer steden, wat staat Oekraïne nog meer te wachten? Eva Jinek bespreekt het laatste nieuws met oud-commandant der strijdkrachten Tom Middendorp, honorair consul van Oekraïne Karel Burger Dirven en Amerika-deskundige Tom van ’t Einde.
  • Aanstaande maandag slaan de NPO, RTL en SBS de handen ineen voor een speciale actiedag in samenwerking met Giro555 waarin geld wordt ingezameld voor Oekraïne. Aan tafel de algemeen directeur van het Nederlandse Rode Kruis Marieke van Schaik.
  • Teun van de Keuken werkte de afgelopen maanden aan een programma over de jaren tachtig. Eén van de belangrijkste thema’s was een dreigende kernoorlog. Dat leek een ver verleden, maar is door de woorden van President Poetin toch weer iets dichterbij gekomen. Eva Jinek praat met Teun over de overeenkomsten tussen de jaren 80 en nu.
  • Emmeke Vierhout vluchtte samen met haar dochters uit Oekraïne. Gisteravond zijn ze in Nederland aangekomen, maar haar man is nog in Oekraïne. Vanavond vertelt ze erover bij Jinek.
Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws