Jinek: o.a. Victoria Koblenko over aanhoudende oorlog in Oekraïne gemist? | Gids.tv

Jinek: o.a. Victoria Koblenko over aanhoudende oorlog in Oekraïne gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-03-18 21:32:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: o.a. Victoria Koblenko over aanhoudende oorlog in Oekraïne Eva Jinek is weer terug met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 18 maart. De oorlog in Oekraïne duurt nu drie weken. De bombardementen gaan onverminderd door en uit de vredesonderhandelingen komt nog geen resultaat. Jinek bespreekt het vanavond met Victoria Koblenko en Tom van 't Einde. En welke rol kan Amerika spelen in het conflict? Van de Meilandjes in de bijstand tot het stoppen van 'M'. Het medianieuws wordt vanavond besproken met Angela de Jong, Jan Slagter en Leonie ter Braak. Kjeld Nuis is een rupsje nooit genoeg op de schaats. Hij was al de snelste man op het ijs ooit, maar hij wilde meer. Dat lukt hem gister. Hij is de eerste schaatser ooit die sneller dan 100 kilometer per uur ging. Vanavond vertelt hij hoe hij dat precies voor elkaar heeft gekregen.
Uitzending :
Jinek: o.a. Victoria Koblenko over aanhoudende oorlog in Oekraïne
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is weer terug met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 18 maart.

  • De oorlog in Oekraïne duurt nu drie weken. De bombardementen gaan onverminderd door en uit de vredesonderhandelingen komt nog geen resultaat. Jinek bespreekt het vanavond met Victoria Koblenko en Tom van 't Einde. En welke rol kan Amerika spelen in het conflict?

  • Van de Meilandjes in de bijstand tot het stoppen van 'M'. Het medianieuws wordt vanavond besproken met Angela de Jong, Jan Slagter en Leonie ter Braak.

  • Kjeld Nuis is een rupsje nooit genoeg op de schaats. Hij was al de snelste man op het ijs ooit, maar hij wilde meer. Dat lukt hem gister. Hij is de eerste schaatser ooit die sneller dan 100 kilometer per uur ging. Vanavond vertelt hij hoe hij dat precies voor elkaar heeft gekregen.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws