Jinek: Humberto Tan presenteert dinsdag <em>Jinek</em> wegens ziekte gemist? | Gids.tv

Jinek: Humberto Tan presenteert dinsdag Jinek wegens ziekte gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-03-22 22:06:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Vandaag, dinsdag 22 maart, zit Humberto Tan op de stoel van Eva Jinek. Jinek heeft een zware keelontsteking, meldt een woordvoerder van RTL. Tan wenst haar via Instagram beterschap en laat weten dat hij haar taak zal waarnemen. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 22 maart.

  • De hele samenleving kwam voorbij in de programma's van Joris Linssen. Maar nu is Joris zelf aan de beurt, hij schreef een boek over zijn stiefvader en grote voorbeeld Louis. Hierover schuift hij bij ons aan.

  • De oorlog in Oekraïne is bijna een maand oud. De schrijnende tussenstand: 3,5 miljoen vluchtelingen, aanhoudende bombardementen en verwoeste steden. Wat kunnen we nog verwachten en wat doet de internationale gemeenschap? We bespreken het met oud-commandant der strijdkrachten Mart de Kruif en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther.

  • De energieprijzen blijven stijgen en steeds meer Nederlanders hebben moeite om hun energierekening te betalen. Ook Patricia Klaus uit Kampen maakt zich enorme zorgen. Ze vertelt haar verhaal samen met Annemarie van Gaal. Wouter de Winther praat ons bij over het debat dat de Tweede Kamer vandaag en morgen voert over dit onderwerp.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws