Jinek: Coronaperiode inspireerde Jasper Krabbé voor bijzonder project gemist? | Gids.tv

Jinek: Coronaperiode inspireerde Jasper Krabbé voor bijzonder project gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-03-23 22:09:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Coronaperiode inspireerde Jasper Krabbé voor bijzonder project We zien vanavond bij RTL 4 weer een nieuwe show van Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn bij Eva Jinek aan tafel. De gasten bij Jinek op woensdag 23 maart Op de dag dat vrijwel alle coronamaatregelen verdwijnen, blikken we nog één keer terug op het voorjaar van 2020. Vanavond vertelt kunstenaar Jasper Krabbé hoe de stille straten en lege pleinen hem inspireerde tot het maken van een bijzonder project. De Toppers zijn weer terug! Na jaren van stilte keren ze dit jaar eindelijk weer terug naar hun geliefde Arena. Vanavond maken ze bij ons de eerste gasten en het thema bekend. De schoonfamilie van Franky van Hintum zit vast in Kiev. Om wat voor vluchtelingen te kunnen betekenen, vertrok de frietbakker samen met Coen van Oosten richting de Oekraïense grens. Waar ze maar liefst 11.000 snacks uitdeelden. Vanavond vertellen ze erover bij Jinek. De omstreden mondkapjesdeal van Sywert van Lienden blijft Hugo de Jonge achtervolgen.Fleur Agema en Frank Hendrickx zijn te gast.
Uitzending :
Jinek: Coronaperiode inspireerde Jasper Krabbé voor bijzonder project
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? We zien vanavond bij RTL 4 weer een nieuwe show van Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn bij Eva Jinek aan tafel.

De gasten bij Jinek op woensdag 23 maart

  • Op de dag dat vrijwel alle coronamaatregelen verdwijnen, blikken we nog één keer terug op het voorjaar van 2020. Vanavond vertelt kunstenaar Jasper Krabbé hoe de stille straten en lege pleinen hem inspireerde tot het maken van een bijzonder project.

  • De Toppers zijn weer terug! Na jaren van stilte keren ze dit jaar eindelijk weer terug naar hun geliefde Arena. Vanavond maken ze bij ons de eerste gasten en het thema bekend.

  • De schoonfamilie van Franky van Hintum zit vast in Kiev. Om wat voor vluchtelingen te kunnen betekenen, vertrok de frietbakker samen met Coen van Oosten richting de Oekraïense grens. Waar ze maar liefst 11.000 snacks uitdeelden. Vanavond vertellen ze erover bij Jinek.

  • De omstreden mondkapjesdeal van Sywert van Lienden blijft Hugo de Jonge achtervolgen.Fleur Agema en Frank Hendrickx zijn te gast.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws