Jinek: Antoinette Hertsenberg over voorlichting butt lift Turkije gemist? | Gids.tv

Jinek: Antoinette Hertsenberg over voorlichting butt lift Turkije gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-04-06 22:09:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Antoinette Hertsenberg over voorlichting butt lift Turkije De gasten van Jinek op woensdag 6 april Michel Perridon begon zijn carrière als pompbediende maar ondertussen wordt zijn vermogen geschat op 350 miljoen euro. Binnenkort wordt de kleurrijke topondernemer de grote ster in het nieuwe programma Celebrity Apprentice. Naar Turkije voor een goedkope Brazilian butt lift is hip, maar niet zonder risico's en daarom wil de Tweede Kamer dat er betere voorlichting komt.Antoinette Hertsenberg praat ons bij. 14 jachten van Russische eigenaren zijn door de douane aan de ketting gelegd.Nanette van Schelven, directeur-generaal van de douane schuift aan. Wederom ontwikkelingen in de omstreden mondkapjesdeal van Sywert van Lienden. Er werden honderden app-berichten openbaar gemaakt en De Jonge erkende dat hij zijn contact met Van Lienden eerder had moeten melden. Politiek verslaggever Marieke van de Zilver praat ons bij.
Uitzending :
Jinek: Antoinette Hertsenberg over voorlichting butt lift Turkije
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

De gasten van Jinek op woensdag 6 april

  • Michel Perridon begon zijn carrière als pompbediende maar ondertussen wordt zijn vermogen geschat op 350 miljoen euro. Binnenkort wordt de kleurrijke topondernemer de grote ster in het nieuwe programma Celebrity Apprentice.

  • Naar Turkije voor een goedkope Brazilian butt lift is hip, maar niet zonder risico's en daarom wil de Tweede Kamer dat er betere voorlichting komt.Antoinette Hertsenberg praat ons bij.

  • 14 jachten van Russische eigenaren zijn door de douane aan de ketting gelegd.Nanette van Schelven, directeur-generaal van de douane schuift aan.

  • Wederom ontwikkelingen in de omstreden mondkapjesdeal van Sywert van Lienden. Er werden honderden app-berichten openbaar gemaakt en De Jonge erkende dat hij zijn contact met Van Lienden eerder had moeten melden. Politiek verslaggever Marieke van de Zilver praat ons bij.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws