Jinek: Anouk over nieuwe muziek en rel rondom The Voice gemist? | Gids.tv

Jinek: Anouk over nieuwe muziek en rel rondom The Voice gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-04-22 21:40:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Anouk over nieuwe muziek en rel rondom The Voice Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 22 april. De onbetwiste rockzangeres van Nederland, Anouk, is terug met een nieuwe plaat én haar eerste soloshow in jaren. En hoe heeft ze de rel rondom The Voice beleefd? Het was natuurlijk de week van D66, maar het ging ook over juicekanalen, Attje Kuiken en The Bachelor. We bespreken de week en dat doen we met Joost Vullings, Evi Hanssen en Leonie ter Braak. De vlag kan uit voor de basisschoolleraren! Na jaren van actievoeren gaan ze eindelijk evenveel verdienen als hun collega’s van de middelbare school. Te gast is minister voor Onderwijs Dennis Wiersma. Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Uitzending :
Jinek: Anouk over nieuwe muziek en rel rondom The Voice
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 22 april.

  • De onbetwiste rockzangeres van Nederland, Anouk, is terug met een nieuwe plaat én haar eerste soloshow in jaren. En hoe heeft ze de rel rondom The Voice beleefd?

  • Het was natuurlijk de week van D66, maar het ging ook over juicekanalen, Attje Kuiken en The Bachelor. We bespreken de week en dat doen we met Joost Vullings, Evi Hanssen en Leonie ter Braak.

  • De vlag kan uit voor de basisschoolleraren! Na jaren van actievoeren gaan ze eindelijk evenveel verdienen als hun collega’s van de middelbare school. Te gast is minister voor Onderwijs Dennis Wiersma.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws