Jinek: Samantha Steenwijk over rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer gemist? | Gids.tv

Jinek: Samantha Steenwijk over rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-04-29 21:45:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Samantha Steenwijk over rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer De gasten van Jinek op vrijdag 29 april Samantha Steenwijk wint vandaag haar rechtszaak tegen roddelvlogster Yvonne Coldewijer, die beweerde dat de zangeres afgevallen zou zijn dankzij het gebruik van verboden afslankpillen. Wat de overwinning in de rechtszaal voor Samantha betekent, vertelt ze vanavond aan tafel bij Jinek. Estavana Polman is weer even in het land voor het Nederlands Dames Handbalteam. Het waren roerige weken voor de handbalster. Vanavond is ze te gast. 'TAFKAL', the artists formerly known as 'De Lama's', bestaande uit Patrick Lodiers, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge zijn vanavond te gast bij de laatste Jinek van dit seizoen. En ze hebben dubbelgroot nieuws. Vandaag Inside stopt ermee. Johan Derksen vertrekt definitief bij het programma en ook zijn collega's René van der Gijp en Wilfred Genee willen niet verder. Te gast zijn schrijver Saskia Noort en interim hoofdredacteur van RTV Rijnmond, Ruud van Os.
Uitzending :
Jinek: Samantha Steenwijk over rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

De gasten van Jinek op vrijdag 29 april

  • Samantha Steenwijk wint vandaag haar rechtszaak tegen roddelvlogster Yvonne Coldewijer, die beweerde dat de zangeres afgevallen zou zijn dankzij het gebruik van verboden afslankpillen. Wat de overwinning in de rechtszaal voor Samantha betekent, vertelt ze vanavond aan tafel bij Jinek.
  • Estavana Polman is weer even in het land voor het Nederlands Dames Handbalteam. Het waren roerige weken voor de handbalster. Vanavond is ze te gast.
  • 'TAFKAL', the artists formerly known as 'De Lama's', bestaande uit Patrick Lodiers, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge zijn vanavond te gast bij de laatste Jinek van dit seizoen. En ze hebben dubbelgroot nieuws.
  • Vandaag Inside stopt ermee. Johan Derksen vertrekt definitief bij het programma en ook zijn collega's René van der Gijp en Wilfred Genee willen niet verder. Te gast zijn schrijver Saskia Noort en interim hoofdredacteur van RTV Rijnmond, Ruud van Os.
Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's


Jinek TV-Nieuws