Jinek: reden achter staking NS gemist? | Gids.tv

Jinek: reden achter staking NS gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-08-30 21:58:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: reden achter staking NS De gasten van Jinek op dinsdag 30 augustus Zeven weken lang hebben we genoten van de liefdesavonturen van acht B en B eigenaren. Maar hoe is het nu met ze? Vanavond schuiven Martijn en Fenna, Simone en Franse Hans en Petra aan om te vertellen hoe het nu met ze gaat. Hoe is het met hun liefde gegaan nadat de camera’s weggingen? We horen het vanavond. 31 augustus 1997 is een inktzwarte dag in de geschiedenis van de Britten. Op die dag overleed hun geliefde prinses Diana bij een auto-ongeluk in Parijs. We blikken terug op haar leven met Tom Egbers en Marc-Marie Huijbregts. Het personeel van de NS is al dagenlang massaal aan het staken. De staking van vandaag bleek gevolgen te hebben voor het treinverkeer in heel het land. Vanavond vertelt een groep medewerkers van de NS waarom ze het werk neer hebben gelegd. De kogel is door de kerk: over een paar weken trekken de eerste asielzoekers naar het Twentse dorp Albergen. De onvrede over het kabinetsbesluit een hotel om te toveren tot asielzoekerscentrum is onder direct omwonenden nog altijd groot. Namens de omwonenden vertelt Hennie de Haan hoe het nu verder moet.
Uitzending :
Jinek: reden achter staking NS
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

De gasten van Jinek op dinsdag 30 augustus

  • Zeven weken lang hebben we genoten van de liefdesavonturen van acht B en B eigenaren. Maar hoe is het nu met ze? Vanavond schuiven Martijn en Fenna, Simone en Franse Hans en Petra aan om te vertellen hoe het nu met ze gaat. Hoe is het met hun liefde gegaan nadat de camera’s weggingen? We horen het vanavond.

  • 31 augustus 1997 is een inktzwarte dag in de geschiedenis van de Britten. Op die dag overleed hun geliefde prinses Diana bij een auto-ongeluk in Parijs. We blikken terug op haar leven met Tom Egbers en Marc-Marie Huijbregts.

  • Het personeel van de NS is al dagenlang massaal aan het staken. De staking van vandaag bleek gevolgen te hebben voor het treinverkeer in heel het land. Vanavond vertelt een groep medewerkers van de NS waarom ze het werk neer hebben gelegd.

  • De kogel is door de kerk: over een paar weken trekken de eerste asielzoekers naar het Twentse dorp Albergen. De onvrede over het kabinetsbesluit een hotel om te toveren tot asielzoekerscentrum is onder direct omwonenden nog altijd groot. Namens de omwonenden vertelt Hennie de Haan hoe het nu verder moet.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws