Jinek: onthulling eerste nominaties van de Gouden Televizier-Ring gemist? | Gids.tv

Jinek: onthulling eerste nominaties van de Gouden Televizier-Ring gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-09-14 22:07:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 14 september.

  • Het TV-awardsseizoen is vandaag officieel begonnen met de eerste nominaties van de Televizierring. Vanavond onthult Jinek in de uitzending de nominaties van de splinternieuwe Televizier-ster Impact, de prijs voor het tv-programma dat het meest losmaakte in de Nederlandse samenleving.

  • Na de 'Sywert-gate' zijn er nu ook de 'Sywert-tapes'. Het OM heeft opnamen in haar bezit waarop te horen is dat Van Lienden en zijn compagnons al in een vroeg stadium doorkregen dat ze 'gillend rijk' konden worden van hun mondkapjesdeal. Dat meldde De Volkskrant vandaag.Stefan Vermeulen is te gast.

  • Het is een wereldprimeur: een nieuw ontwikkelde panfluit, speciaal voor Matthijs Koene, de ‘panfluiter des vaderlands’. Vanavond zijn ze allebei in de studio.

  • De Queen is overgebracht naar de plek waar de komende dagen het publiek afscheid van haar kan nemen. We krijgen de laatste updates uit het Verenigd Koninkrijk van Tim de Wit.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws