Jinek: Sigrid Kaag over energierekening gemist? | Gids.tv

Jinek: Sigrid Kaag over energierekening gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-09-20 22:09:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 20 september.

De gasten van Jinek op dinsdag 20 september

  • Prinsjesdag staat ook bekend om de wonderlijke traditie van de hoedjesparade. Met kleding kun je veel vertellen, weet Arno Kantelberg, zelfs een politiek statement maken. Wie had het beste verhaal? Vanavond meer in Jinek.

  • Het was in alle opzichten een bijzondere Prinsjesdag. Want na twee jaar corona was er weer een rijtoer, zagen we vrolijk én minder vrolijk publiek en luisterden we naar een bijzondere troonrede. Want op de valreep worden er door de regering nog eens miljarden euro’s extra vrijgemaakt om de exploderende energierekening te compenseren. We bepreken het met minister van Financiën Sigrid Kaag en politiek duider van EenVandaag Joost Vullings.

  • Een uitgebreid interview met levende legende Usain Bolt over hoeveel Olympische medailles hij eigenlijk had kunnen winnen, de Grammy die hij nog gaat winnen en over luiers. Het gesprek met de snelste man op aarde zie je vanavond bij Jinek!

  • Dé manier om de energierekening uiteindelijk naar beneden te krijgen is dat we ons huis verduurzamen en we thuis zuiniger omgaan met energie. Maar waar begin je en hoe pak je dat aan? In haar nieuwe serie Overleef de energierekening onderzoekt Radar-presentator Antoinette Hertsenberg wat je allemaal kunt doen. Vanavond helpt ze ons op weg.

:[article:videos](ids:"493444,493423" title:"Bekijk ook") Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws