Jinek: mogelijk lek richting Taghi gemist? | Gids.tv

Jinek: mogelijk lek richting Taghi gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-09-27 22:07:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 27 september.

De gasten van Jinek op dinsdag 27 september

  • Advocaat Inez Weski zou berichten hebben doorgespeeld naar haar client Ridouan Taghi. Dat zegt advocaat Andre Seegbregts die de neef van Taghi, Youssef T., bijstaat. We bespreken dit met rechtbankverslaggever Saskia Belleman en strafrechtadvocaat Clarice Stenger.

  • Van donga-stokvechten in EthiopiĆ« tot onze Friese trots fierljeppen: documentairemaker Hannelore Vandenbussche reisde de hele wereld over om de sportende mens in beeld te brengen. Vanavond schuift ze aan, samen met sportfanaat Erben Wennemars, burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma en tien fanatieke fierljeppers!

  • De hoofdverdachte in de afpersingszaak rond een fruithandel in Hedel is vandaag veroordeeld tot een celstraf van 19 jaar en 10 maanden.Henri Seepers en zijn broer werden als ex-werknemers van de fruithandel ook slachtoffer in de zaak. Criminelen staken hun huis in brand. Vanavond doet Henri zijn verhaal aan tafel bij Eva.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws