Jinek: Robert ten Brink over 30 jaar <em>All You Need Is Love</em> gemist? | Gids.tv

Jinek: Robert ten Brink over 30 jaar All You Need Is Love gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-09-29 22:06:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 29 september.

  • Wie ‘All You Need Is Love’ zegt, zegt Robert ‘Dr. Love’ ten Brink. Jaar in jaar uit brengt hij stellen bij elkaar en weet hij kijkers tot tranen te roeren. Vanavond vieren we met hem het 30-jarige bestaan van het programma. Welke hereniging staat hem het meest bij? Wat is het geheim van het programma? Rachida, Sjoerd, en Chantal deden ooit mee en schuiven ook aan.

  • Er komt een onderzoek naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag door oud-Kamervoorzitter Khadija Arib. Daarover praten we vanavond met Wouter de Winther en Marjan Olfers.

  • Het is al weken het gesprek van de dag: de angst voor de stijgende energierekening. Vandaag werd bekend dat energiebedrijven Essent en Vattenfall hun prijsverhoging een maand uitstellen, maar Eneco en Greenchoice vooralsnog niet.Antoinette Hertsenberg schuift aan, samen met Anne. Haar energierekening ging van 185 naar 727 euro.

Later volgen meer gasten.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws