Jinek: o.a. Joost Vullings over vertrek Khadija Arib uit Tweede Kamer gemist? | Gids.tv

Jinek: o.a. Joost Vullings over vertrek Khadija Arib uit Tweede Kamer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-10-03 22:07:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: o.a. Joost Vullings over vertrek Khadija Arib uit Tweede Kamer De gasten van Jinek op maandag 3 oktober Zijn er fouten gemaakt bij het instellen van een onderzoek naar oud-Kamervoorzitter Arib? Eva Jinek bespreekt het met Joost Vullings en Yoeri Albrecht. De Belgische cabaretier Philippe Geubels focuste zich de laatste jaren vooral op tv-werk. Zo is hij nu te zien in het nieuwe programma Hotel Romantiek: een datingprogramma waarin 28 vrijgezelle vijfenzestigplussers op zoek gaan naar de liefde. Hoe hielp Philippe deze senioren aan een nieuwe liefde? Vanavond vertelt hij er alles over in Jinek. Nadat Poetin vorige week een gebied ter grootte van Portugal annexeerde, is inmiddels een deel van de door Rusland bezette gebieden weer heroverd. Waar staan we nu? En hoe wordt er gekeken vanuit de Verenigde Staten naar de nucleaire dreiging van Poetin? Amerika-deskundige Michiel Vos en oud-Oekraïnecorrespondent Geert Jan Hahn zijn te gast.
Uitzending :
Jinek: o.a. Joost Vullings over vertrek Khadija Arib uit Tweede Kamer
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

De gasten van Jinek op maandag 3 oktober

  • Zijn er fouten gemaakt bij het instellen van een onderzoek naar oud-Kamervoorzitter Arib? Eva Jinek bespreekt het met Joost Vullings en Yoeri Albrecht.
  • De Belgische cabaretier Philippe Geubels focuste zich de laatste jaren vooral op tv-werk. Zo is hij nu te zien in het nieuwe programma Hotel Romantiek: een datingprogramma waarin 28 vrijgezelle vijfenzestigplussers op zoek gaan naar de liefde. Hoe hielp Philippe deze senioren aan een nieuwe liefde? Vanavond vertelt hij er alles over in Jinek.
  • Nadat Poetin vorige week een gebied ter grootte van Portugal annexeerde, is inmiddels een deel van de door Rusland bezette gebieden weer heroverd. Waar staan we nu? En hoe wordt er gekeken vanuit de Verenigde Staten naar de nucleaire dreiging van Poetin? Amerika-deskundige Michiel Vos en oud-Oekraïnecorrespondent Geert Jan Hahn zijn te gast.
Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws