Jinek: o.a. Tim de Wit over nieuwe premier VK Rishi Sunak gemist? | Gids.tv

Jinek: o.a. Tim de Wit over nieuwe premier VK Rishi Sunak gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-10-24 22:06:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Gasten van Jinek - maandag 24 oktober

  • Rishi Sunak is verkozen tot nieuwe premier van Groot-Brittannië. Weet hij de rust terug te brengen in de Britse samenleving? Tim de Wit schuift aan.
  • Veel woede dit weekend in Den Haag én in de media om Forum voor Democratie-Kamerlid Gideon van Meijeren, die een parlementair journalist stiekem filmde en wegzet als 'rioolrat'. Wat is hier precies aan de hand? Floor Bremer geeft uitleg.
  • Eva heeft corona, maar ze is niet de enige. Afgelopen weken steeg het aantal coronabesmettingen in rap tempo, terwijl de opkomst voor de herhaalprik achterblijft.Robin Peeters is internist bij het Erasmus MC en richtte de Twijfeltelefoon op. Hij praat je bij over de huidige corona-situatie.
  • Rico Verhoeven is terug. Hij gaat dit weekend de ring in tegen Hesdy Gerges. Dit keer is het zijn eigen evenement, van het avondeten tot de entertainment. Rico heeft zich overal tegenaan bemoeid. Gaat dat zijn topsport prestaties beïnvloeden?
  • Vrijdag komt S10's langverwachte nieuwe album uit. Deze week is Stien vier keer te gast bij Jinek en iedere avond speelt ze een gloednieuw liedje. Vanavond is het Jupiter.
Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws