Jinek: Saskia Belleman over rechtszaak Glennis Grace gemist? | Gids.tv

Jinek: Saskia Belleman over rechtszaak Glennis Grace gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-10-26 22:07:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

De gasten van Jinek op woensdag 26 oktober

  • In de rechtbank van Amsterdam begon vandaag de strafzaak tegen zangeres Glennis Grace. De aanleiding is een vechtpartij in een filiaal van de Jumbo van meer dan acht maanden geleden. Er is een taakstraf van 200 uur en een voorwaardelijke celstraf van een maand geĆ«ist tegen de zangeres. Beau van Erven Dorens, die nog steeds Eva Jinek vervangt, praat erover verder met rechtbankverslaggever Saskia Belleman en de advocaat van Glennis Grace Kerem Canatan.
  • De goals van Van Basten, de penalty van Koeman, de kopbal van Kieft en het haar van Gullit. Het werd in 1988 sporthistorie door het gewonnen EK in Duitsland. In Villa Oranje blikt Frank Evenblij terug met de hoofdrolspelers van toen. Hij vertelt erover vanavond in Jinek.
  • Al jaren motiveert Arie Boomsma Nederlanders om fit te worden. En nu heeft hij een nieuwe doelgroep: de ouderen. Vandaag komt zijn nieuwe boek over krachtig oud worden uit: Trainen voor het leven. Arie schuift aan samen met zijn 80-jarige vader Pieter die zich nog steeds week in week uit bij Arie in het zweet werkt.
Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws