Jinek: Museumvereniging reageert op acties klimaatactivisten gemist? | Gids.tv

Jinek: Museumvereniging reageert op acties klimaatactivisten gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-10-27 22:05:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 27 oktober.

  • Klimaatactivisten slaan nu ook in Nederland toe, nu een man zich vandaag heeft vastgelijmd aan het beroemde schilderij Meisje met de parel van Vermeer. Museumverenigingdirecteur Vera Carasso praat ons in Jinek bij.

  • Een telefoon afpakken van een BN’er en een bericht sturen naar alle contacten of een duet zingen met een artiest? Het gebeurt allemaal in The Big Show met Ruben Nicolai. De presentator is vanavond te gast en vertelt wat je dan te zien krijgt.

  • Vannacht om 00:00 komt het nieuwe album van S10 dan eindelijk uit. Ze is de hele week al te gast, maar vanavond pakt ze groots uit. Samen met zangeres Froukje speelt ze haar nieuwe single 'Nooit meer Spijt'. En natuurlijk praten we uitgebreid over haar afgelopen jaar.

  • H Het is eind oktober en zó warm dat we zonder jas naar buiten kunnen. Wat betekent dit voor de natuur en hoe gaat ons toekomstige klimaat eruit zien? We bespreken het met professor Heleen de Coninck en meteoroloog Amara Onwuka.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws