Jinek: heeft Rutte een kabinetscrisis afgewend? gemist? | Gids.tv

Jinek: heeft Rutte een kabinetscrisis afgewend? gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-11-08 22:06:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 8 november.

De gasten van Jinek op dinsdag 8 november

  • Na urenlang crisisoverleg is de VVD dan toch om: de partij stemt in met het plan om gemeenten voortaan te dwingen asielzoekers op te vangen. Is een kabinetscrisis afgewend? We bespreken het met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther en VVD-lid Claudia van Zanten, die wil dat haar partij van koers wijzigt en een strenger asielbeleid gaat voeren.

  • Ruud Gullit is al sinds zijn twaalfde gefascineerd over alles wat te maken heeft met het oude Egypte. Van de tombe van Toetanchamon tot de Sfinx van Gizeh, de voetballer droomde ervan om al die wonderen zélf te aanschouwen. Nu heeft hij zijn eigen reisserie in het land van de farao's, en is zijn droom uitgekomen. Vanavond vertelt hij erover in Jinek.

  • Suzanne Schulting vliegt uit de startblokken na de zomerstop. De shorttrackster verpulverde dit weekend op de wereldbeker wedstrijden in Salt Lake City het wereldrecord op de 1000 meter. Vanavond schuift ze aan bij Jinek.

  • Nederland ligt aan de voeten van Flemming. Hij heeft al drie gigantische hits op zak terwijl hij pas net is begonnen. Vorige week kwam eindelijk zijn debuutalbum uit en vanavond speelt hij twee gloednieuwe liedjes van de plaat.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws