Jinek: spannende tussentijdse verkiezingen in Amerika gemist? | Gids.tv

Jinek: spannende tussentijdse verkiezingen in Amerika gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-11-09 22:07:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 9 november.

De gasten van Jinek op woensdag 9 november

  • Binnengluren bij een dure villa of het interieur bekijken van je verhuizende buren. Online huizen spotten is voor veel mensen een hobby. In het programma 'House For Sale’ krijgen we een kijkje in de meest bijzondere huizen die in Nederland te koop staan en het verhaal van de verkopers.Antoinnette Scheulderman, Roos Reedijk en Rosalie Kneijber Zuidema zijn fan en vertellen er vanavond over bij Jinek!

  • Wat doe je als je mannelijke collega jonger is én minder werkervaring heeft, en toch veel meer verdient dan jij? Het overkwam Mirjam Admiraal, voormalig bedrijfsjurist bij Wehkamp. Ze schikte afgelopen week voor €113.000,-. Vanavond doet ze voor het eerst haar verhaal.

  • Het was een zenuwslopende verkiezingsdag voor Amerika. De verwachte Republikeinse rode golf bleef uit, maar ze stevenen wel af op een meerderheid in het Huis van Afgevaardigden. We bespreken de hoogte- en dieptepunten van de midterms met Jan Paternotte, Dan Hassler-Forest en Geert Jan Hahn.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws